вторник, 22 март 2011 г.

ХТЦ ХД7С рукама-о

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/22/htc-hd7s-hands-on/:
ХТЦ ХД7 је сигурно био један од најзгоднијим уређаја да буде покренут врати на Уиндоус 7 Телефон је мало увод крајем прошле године - и заиста, када се ХД2 наслеђа као полазну тачку, тешко да иде наопако. Наравно, у последњих годину и по, мобилни екран технологија напредовала по скокова и границе - и оригинална ХД7 је користила ништа више од стандардне, старе школе ТФТ ЛЦД са мање-него-савршен контраст и угао гледања спецификације . Па, ту ХД7С долази у игру: "С" у имену вероватно стоји за супер ЛЦД , новији тип приказа који ХТЦ користе на недавне 4.3-инчне моделе попут Тхундерболт . То је прилично лепа, али иначе, то је исто као и обично ХД7 - и заиста, с обзиром како је лепо овај хардвер је, то је само у реду код нас. Телефон долази са такозваним "Нодо" Упдате оперативног система Виндовс 7 Телефон инсталиране, што смо у могућности да провери са кратак поглед на број верзије се пријавио у систему подешавања. Цхецк ит оут у галерији!

Галерија: ХТЦ ХД7С хандс-он

ХТЦ ХД7С руке на првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 22 Апр 2011 16:42:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Гигабите 15,6-инчни П2532: свету најтањег друге генерације Цоре и7 лаптоп (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/22/gigabytes-15-6-inch-p2532-worlds-thinnest-second-gen-core-i7/:
Сумњамо да други лаптоп рачунара произвођач ће неко доћи из дрвенарија за око 4,98 секунди овде да оповргне Гигабите тврдњу, али од сада, 15,6-инчни П2532 изнад је најтањи преносиви рачунар планету са друге генерације ( Санди Бридге ) Основни и7 процесора. То није "ултратанке," пер се, већ за паковање такав озбиљан количину коњских снага, то је дефинитивно на страни анорексична ствари. Наш Палс тамо код ТвеакТовн успео да своје шапе на један, и они су запазили да је био Спортинг 1920 к 1080 резолуција екрана, 500ГБ (7200РПМ) хард диск, НВИДИА ГеФорце ГТ550М (2ГБ) са Оптимус технологијом, ДВД резач два, УСБ 3.0 порта, ХДМИ порта, четири звучника, импровизованим сабвуфер и вентилацију портова него што би обично се сматра здравим. Компанија је такође нуде се натуцање о заменљивим поклопаца, са пастелно жуте један у посебно хватање наше очи - Не могу да кажем да је из правих разлога, али ми одступити. Нажалост, нема цена или пуштање датум још увек деле, али постоји руке на видео само прошлости паузе. Главу доле и ударио игра, зар не?

Наставити читање Гигабите 15,6-инчни П2532: свету најтањег друге генерације Цоре и7 лаптоп (видео)

Гигабите 15,6-инчни П2532: свету најтањег друге генерације Цоре и7 лаптоп (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 22 Апр 2011 16:56:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ТвеакТовн | Емаил тхис | Цомментс

Муља у Чутура даје трагове пореклу живота

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AofWrsvw-Hk/Sludge-In-Flask-Gives-Clues-To-Origin-of-Life:
сциенцехабит пише "У 1950-их, научник Стенли Милер је спровео серију експеримената у којима је заппед гасом испуњена боце са струјом Најпознатији од њих, објављена у 1952, показала је да би такав процес изазива амино киселине, зграде. . блокова протеина, али касније експеримент, спроведен у 1958, седео на полици - никада анализирала Милер сада, научници су се вратили и анализирали муља на дну овог боцу и нашао још више амино киселине него раније. - и боље доказе да су муња и вулкански гасови можда помогла у стварању живота на Земљи. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Срећан 80. рођендан, Вилијам Шатнер!

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5nZLvSyPL2M/Happy-80th-Birthday-William-Shatner:
. Грегг пише "Данас још један монструм легенда слави рођендан Најпознатији по представљању Капетан Џејмс Т. Кирк Вилијам Шатнер је себе учврстио у Геек научне фантастике Лоре заувек Данас почиње своје девете деценије на овој планети -. Да, Капетан Кирк је сада 80 година ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле потроши $ 1 милион за пригушивања детекције

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/So82YkNTqZ0/Google-Spends-1-Million-For-Throttling-Detection:
фоамрат пише "Гоогле је добио $ 1 милион у Грузију Технологија истраживаче, тако да они могу развити једноставне алате за откривање регулисања Интернета, влада цензура, и проблеме других" транспарентност ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Лепа Мац-Маил клијент врабац Стварно пева са ИМАП-Пун, приоритет Пријемно поштанско сандуче, и мулти-тоуцх

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fynoWs2qjvU/:
Арраи

Кина Почиње цензурисао Телефонски позиви Средњи казне

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UvuTg_T_YNE/China-Starts-Censoring-Phone-Calls-Mid-Sentence:
бхагвад пише "Неколико извештаја су се појавиле да је Кина пресецање телефонских позива средине реченице када је спорне речи као што су" протеста "користе Изгледа да Кина је драконске цензуре режим иде у Овердриве са још више софистицираним цензурисања. Наравно, то долази на петама. Гоогле оптужујући их да муцкинг око са Гмаил-ом, као добро. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЛГ добија званичник ВЦП-700 Бежични Пуњење писање, не успева да обезбеди цене

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/22/lg-gets-official-with-wcp-700-wireless-charging-pad-fails-to-pr/:
Дакле, има добре вести и лоше. Наравно, ми ћемо почети са бившим. Месец дана након што смо приметили овог лика који се шуња око на Мобиле Ворлд Цонгресс, ЛГ је коначно узети (званични) обавија ван својих долазних ВЦП-700 Бежични Пуњење писање. То је прилично познато дизајн - танак (6.29-к 3.54-к 0.39 инча), индуктивни пуњење јастучићи са батеријом од ЛЕД диода да вас обавестим тренутни статус ствари. Ми смо погађање овај момак је дизајниран тако да у почетку рад са Веризон везане револуција , али с обзиром да Нокиа не помиње шта телефони / предметима ће на крају бити компатибилни, то ће морати да остане само то за сада. Што се тиче лоше вести? Па, осим не знајући шта ова јединица је за (у погледу компатибилности), ми смо такође оставили у мраку када је у питању цена и датума испоруке. Али, хеј, барем имамо трио високе резолуције за бленути у.

Наставити читање ЛГ добија званичник ВЦП-700 Бежични Пуњење писање, не успева да обезбеди цене

ЛГ добија званичник ВЦП-700 Бежични Пуњење писање, не успева да обезбеди цене првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 22 Апр 2011 14:33:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Денвер 3Д прве руке-на!

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/22/htc-evo-3d-first-hands-on/:
Управо смо ставили наше шапе на ЕВО 3Д за први пут, и шта нас одмах ударио је да није као јак, гломазан, или велика као 4,3-инчни екран или спецификације можда мислите да - ако сте упознати са ЕВО 4Г, биће вам право осећати као код куће овде (и можда чак бити пријатно изненађени.) Екрана стереоскопски 3Д ефекат је око добар као што смо видели на Оптимуса 3Д у прошлости - веома добар главу-на са смањењем ефикасности како померате главу у страну. 2Д / 3Д прекидач дуж страна је за камеру, а не екран, чини се да све управљачке способности екрана је успео само у софтверу. Погледајте фотографије у галерији испод, сад, ако ћете Извините нас, ми ћемо ићи играти са још ово чудовиште!

Денвер 3Д прве руке-на! првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 22 Апр 2011 14:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Контура покреће тражило Апп, иПхоне омогућава да се обратите вашем ЦонтоурГПС (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/22/contour-launches-viewfinder-app-lets-your-iphone-talk-to-your-c/:
Контура покреће тражило Апп, иПхоне омогућава разговарајте са вашим ЦонтоурГПС
Шлем ЦАМ поклоник? Контур је ЦонтоурГПС тренутно има највећи спектар могућности повезивања, а једна од тих опција, Блуетоотх, коначно је добар за нешто. Компанија је управо окренуо прекидач и послала тражило око које смо последњи пут видели на ЦЕС-у , који омогућава ИОС уређаја да се повуче ливи видео снимак из камере, чак и ако је још увек заглави на страни главе и покривена у блату. Корисници такође могу уштинути подешавања камере у реалном времену, што је огроман корак напред у односу на претходну процес који захтева Тетхеринг ЦАМ и бутовања неки софтвер. Међутим, постоји ухвати: Да уређај користите морате да инсталирате малу картицу, зове ЦоннецтВиев, у ваш фотоапарат. Ово лизалицу ће вас вратити $ 29,99, иако смо рекли Андроид ослобађање апликација ће бити у стању да уради без. Нажалост, та верзија неће бити заједно све док, нажалост, нејасно "Пролеће", али ИОС укус је бесплатан за преузимање управо сада у Апп Сторе.

Наставити читање Цонтоур лансира тражило Апп, иПхоне омогућава да се обратите вашем ЦонтоурГПС (видео)

Контура покреће тражило Апп, иПхоне омогућава да се обратите вашем ЦонтоурГПС (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 22 Апр 2011 14:57:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Контура | Емаил тхис | Цомментс

НАСА Ориона Месец Обртни Унвеилед

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hIKTiX0QIY8/NASAs-Orion-Moon-Craft-Unveiled:
Велцроман1 пише "Локид Мартин је у уторак представила први Ориона летелица, део онога што је планирала НАСА-као справлингли амбициозан пројекат који би сазвежђа нуде замену за Спаце Схуттле - и значи да трајект људе у свемир и вратити на Месец орион и. пратилац Арес тешких жичара ракете су били део констелација, програм је отказан из 2011 буџета председника Барака Обаме предлог. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


УСПТО пружа Гоогле патент за Доодлес

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/380jky4DSmw/USPTO-Gives-Google-Patent-For-Doodles:
тхеодп пише "Након 10-годишње борбе, УСПТО је био убеђен да изда Гоогле-патента уторак система и метода за заводљив корисницима да приступе Веб локацији, звани Гоогле-Доодлес Између осталог, Гоогле-а. објашњава да је изум суоснивач Сергеј Брин покрива измене лого компаније са "Турске за Дан захвалности" и "кућни дух је лонац од злата за Дан Светог Патрика." Да би се кући диск своју тачку, Гоогле даје илустрацију која приказује УСПТО да срце може да се прикаже на Гоогле почетну страницу за Дан заљубљених, који би био Деја-ву-све-због-опет за 394 љубитеље који су користили УИУЦ Плато система на Феб 14тх, 1975. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.