вторник, 22 март 2011 г.

Уиндоус 7 Телефон Хацк доноси Инстант око наставка, мобилни мултитаскинг за масе

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/21/windows-phone-7-hack-brings-instant-app-resumption-mobile-multi/:
У потрази за мало снаппиер одговор када се скаче тамо-амо између апликације на вашем ВП7 уређаја? Па, да смо управо пијук за вас - Дев са Виндовс Телефон Хакер, Јакбот, било је неких убадањем у око телефону регистру прозор и пронашао начин да се одмах настави апликације, без муке, без фрке. Постављањем "ДехидратеОнПаусе" кључ регистратора вредности на нулу, он је добио ослободити од досадне да око дехидратација / рехидрацију процес у потпуности. Имајте на уму да може бити неких "непожељним" нежељена дејства силе-храњења уређај мултитаскинга (додати?) пре рока , а ви ћете морати програмер-откључана уређај за приступ регистру, тако да само напредни корисници треба применити - да узимајући белешке, г-дин Балмер ? Хит се извор линк за Фулл Монти, и погледајте пијук у акцији након паузе.

Наставити читање Уиндоус 7 Телефон Хацк доноси Инстант око наставка, мобилни мултитаскинг за масе

Уиндоус 7 Телефон Хацк доноси Инстант око наставка, мобилни мултитаскинг масама првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Апр 2011 22:26:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Виндовс телефон Хакер | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар