вторник, 22 март 2011 г.

Сенатор тражи ОП и ФЦЦ-да раде свој посао, обезбедити трења за АТ & Т / Т-Мобиле-а кравату

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/22/senator-asks-doj-and-fcc-to-do-their-jobs-provide-friction-for/:
Увек постоји један. Назад у зиму 2009, сенатор Кери је јавности свој захтев за Фокс и Тиме Варнер да би Боул онлине игре, и један Цак Сцхумер је за писање отворено писмо до Стив Џобс у вези иПхоне-пријем невоље који су на крају довели до посвећен штампу Евент (углавном) оспорава ствар. Сада, Минесота сенатор Ејми Клобуцхар позива ФЦЦ и ОП да "пажљиво погледате предложене АТ & Т и Т-Мобиле спајање ", наглашавајући да исход би несумњиво имају огроман утицај на избор потрошача, цена и услуга у бежичне индустрије .

Наравно, то не значи да ова два не би радили само да се у наредним месецима, али је добро да виде пожар почиње рано у Конгресу да бисте се уверили дужном пажњом се ради. Пошто је превозник који пружа услуге 42 одсто свих америчких бежичних претплатника има потенцијал да се озбиљно смени економије ствари, а потенцијално су интересантне импликације одбацивања. У ствари, многи указују на то да ће на & Т-вероватно морати да продају велике вредности и обећање опфатот на руралните / сиромашним подручјима како би се добило одобрење, које везе у лепо да се Цео дан Меад своје коментаре Веризон Бежични у вези концесије . Такође смо чули да би регулатора да потраје и 18 месеци да у потпуности истражи, а можете се кладити да ћемо се после плеј-по-плаи ", јер све одвија.

Сенатор тражи ОП и ФЦЦ-да раде свој посао, обезбедити трења за АТ & Т / Т-Мобиле-а кравату првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 22 Апр 2011 09:58:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Аппле Инсидер | Соурце Сенатор Ејми Клобуцхар , Васхингтон Пост- | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар