понеделник, 27 декември 2010 г.

8 мм Vintage камера ап ще направи своя Vids изглеждат по-възрастни, по-ретро, и начина, начин охладител

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/27/8mm-vintage-camera-app-will-make-your-vids-look-older-more-retr/:
Знаеш ли кой си, Хипита. Ти си такъв човек, който не е доволен само като снимка на вашия Pabst синя лента с вашия iPhone 4 : Трябва да се правят старите timey преди да чуруликам това, Facebook него, Instagram него, да го разпечатате и поща печатно копие от него, най-добрия си приятел от трети клас ... О, чакай, че последният е само при нас. Е, вие сте в час: вече можете да се преструвам като си чисто нов, висококачествено видео дефиниция са също така и от по-стари времена, точно както си изкуствена стари снимки timey. Новото приложение, наречено 8mm камера Vintage ще добави частици прах, драскотини и възраст за вас в секунди чрез забавно набор от "уникални" филтри. Звучи като силен смях, нали? Той е достъпен за $ 2 в App Store в момента за IOS устройства. Знаеш, че го искат. Видео демо след почивката.

Продължавам четене 8mm Vintage камера ап ще направи своя Vids изглеждат по-възрастни, по-ретро, и начина, начин охладител

8мм камера Vintage ап ще направи своя Vids изглеждат по-възрастни, по-ретро, и начина, начин охладител първоначално се появи на Engadget на Пон, 27-ми Декември 2010 год. 16:54:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gadget Lab | източник качи | Изпрати | Коментари

Sony разкрива цените и обемите на "Google TV?

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Оказва се, че някой в компанията, или сте недоволни от заплащането си и искам да развалям изненадата, че компанията е подготвила за вторник 12 октомври, или наистина имат желание премина. Защо? Защото не само пропускам информация (която не знаем дали това е реално) за възможните размери, в които Google ще телевизия, но и са се появили имената, които ще се нарича модели,.

Техните имена са: NSX-24GT1 24 инча, NSX-32GT1 31 инча, NSX-40-инчов 40GT1 NSX-46GT1, (може предположил) от 46 инча. И все пак, и риска, че цените им ще общото между 1300, 1400 и 1900 щатски долара.

Любопитният детайл: ако това е вярно, най-евтините на Google TV ще бъде още по-скъпи (300 долара), че 32-инчов модел по-скъпи от Sony има хора в техния каталог.

Nokia С5-03, пълен смартфон за 170 евро

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Още тази седмица ще представи някои от нововъведенията на финландската компания Nokia. Този път е ред на по-голям брат на С5-03 на Nokia C5 Nokia, мобилни, и представят преди известно време в Gizmos

В Nokia C5-03 се характеризира с терминален лек (тежи само 90 грама), който допълва своя предшественик със сензорен екран и някои други функции ще го направи много Пълната цена смартфон пазар, който се предлага, 170 евро.

Освен на допир екран, 3, 2 инча, Nokia C5-03 включва 5-мегапикселова камера, която позволява на видео, радио и GPS връзка, Bluetooth, WiFi и USB.

Що се отнася до паметта, Nokia C5-03 разполага с 40 MB вътрешна, които могат да се превърнат в до 16 GB, ако използвате микроб карта, въпреки че серията ще включва 2 GB

Като операционна система Nokia C5-03 работи на Symbian 1, който беше известен досега като Symbian S60. Устройството меню предлага добра колекция от икони, които осигуряват пряк достъп до поща и социални мрежи.

Някои приложения Гвоздеят на програмата на Nokia C5-03 са достъп до Nokia Music Store и Ovi Store, от който можете да си купите музика и приложения за телефони Nokia. От друга страна, Nokia C5-03 предвижда показване на всички видове документи на Microsoft Office, PDF и цип.

Цената на Nokia С5-03, както казах, ще е 170 евро.

Използването на LED светлините таван за цифрова комуникация

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wahmQBidp_w/story01.htm:
PatPending пише "A Минесота стартираща компания, LVX, е разработването на продукти по силата на различни патенти и около десетина заявки, например," Изграждане на осветление апарати с интегрирани комуникации, сигурността и управление на енергията ", които излагат групи от светодиоди в стандарт- размер тела таван светлина. светодиоди са в оптична комуникация със специални модеми, свързани с офис компютри. Първото поколение на системата LVX ще предават данни със скорост от около три мегабита в секунда, приблизително толкова бързо, колкото жилищен линия DSL. LVX главния изпълнителен директор директор Джон Pederson каза система от второ поколение, че ще ставам в около една година ще позволи скорости на равенство с търговски мрежи Wi-Fi. Също така ще разрешение светлини, които могат да бъдат програмирани да се промени интензитета и цвета. Pederson заяви, че следващото поколение системата трябва да получи още по-ефективни като тела станат "интелигентни", така че светлината да загасват когато ярка слънчева светлина идва през прозореца, или когато с конферентна зала и коридора е празен с препятствия:.. скоростта и разходите за съоръжения Нито дума за надеждност и сигурност на тази система. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Apple потвърди, че е продаден един милион нови телевизори Apple

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/27/apple-confirms-its-sold-one-million-new-apple-tvs/:
Apple заяви миналата седмица , че очаква своята нова телевизия Apple да премине от един милион в продажби преди Коледа, а сега е тихо потвърди, че е успял да направи точно това. За тези, поддържане резултат, това означава, че се продава един милион за три месеца, което със сигурност е впечатляващо за нещо, Apple все още се описва като "хоби", въпреки че това описание не разполага с особена склонност към по-ниски очаквания до известна степен. Както вероятно си спомняте, Roku също обяви миналата седмица, че очаква да се продаде един милион единици, преди края на годината, и главен изпълнителен директор отбелязва, че въвеждането на новите Apple TV действително изглежда да е довело до скок в продажбите на собствените си медиите ленти.

Apple потвърди, че е продаден един милион нови телевизори Apple първоначално се появи на Engadget на Пон, 27-ми Декември 2010 16:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Electronista | източник All Things D | Изпрати | Коментари

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

Inhabitat на седмица в зелено: ракетно гориво, рециклирани дънки, и електрическата змиорка захранва коледна елха

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/27/inhabitats-week-in-green-rocket-fuel-recycled-jeans-and-the/:
Всяка седмица нашите приятели от Inhabitat набележи най-интересно от седмицата зелено развитие и чисти технологии новина за нас - това е седмицата на зелено.

Еко транспорт е излетял тази седмица като научни работници в Швеция откриха нова молекула , която може да ракетно гориво 30% по-ефективни. Ние също се покрива с плановете на Русия да изгради нова високоскоростна железопътна система за Световното 2018 Купа, и ние видяхме няколко големи производители на автомат дадат средства зелено ъпгрейди - Ford обяви, че ще изолира 2010 Focus с рециклирани дънки , и Chevrolet стартира планира да превърне £ 100 000 на използвани масла бум на части за Volt.

Миналата седмица също видях ярка хоризонти зората за възобновяемите енергийни източници като най-голямата света параболични чрез слънчева електроцентрала получи $ 1,5 милиарда ТЪРСИ заем. В света на потребителите технологии беше под напрежение от слънчевите лъчи, както на Toshiba представи нова слънчева енергия захранва четец на електронни книги и един дизайнер разработи захранван със слънчева енергия система за обезсоляване , които могат да запази оцелелите корабокрушенци жив в морето. Също така те изведе Майкъл МакКийн план художник, за да стреля дъги в небето на воля с неговата слънчева енергия захранва генератор дъгата .

Говорейки за разпространение на възобновяемите възбуждат ни, този месец в Япония Enoshima Аквариум представи първия в света коледната елха , задвижвани от електрическа змиорка . Федералната авиационна администрация също се качиха в празничното настроение, тъй като те одобри следващото поколение Santa шейната , който предлага подаръци 53% по-бързо, и ако сте отворени нова система за видео игра тази година, може да се интересуват да знаят, че Nintendo Wii наскоро бе коронован за най- енергийно ефективни от следващо поколение игрална конзола . И накрая, ако зимата е време ти се чувстваш добре, просто приемете един поглед навътре супермасивна хангар дирижабъл , превърната в целогодишен тропически остров бягство.

Седмица Inhabitat в зелено: ракетно гориво, рециклирани дънки, и електрическата змиорка захранва коледната елха първоначално се появи на Engadget на Пон, 27-ми Декември 2010 година 15:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Стара Facebook Apps Все още грабеж личните ви данни

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7WtD9pk8trQ/story01.htm:
tcd004 пише "Ако сте добавили YouTube Facebook ап преди 2009 г., сте получат свободен достъп до YouTube почти всички данни в профила си (както и много от приятелите си). Но ако се инсталира на същия апартамент днес, той получава ограничен достъп. стари версии на програми Facebook, оказва се, все още имат "придобиване" на достъп до данните, които социална мрежа е ограничен за нови приложения. Ако сте защитават личните си данни, това може да е добра идея да изтриете и преинсталиране на всички големи приложения в профила си. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Знаем, че не се получи това Steampunk Etch-а-Sketh за Коледа, но най-вероятно го искат сега, нали?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/27/we-know-you-didnt-get-this-steampunk-etch-a-sketh-for-christmas/:
Това, което виждате по-горе е истинска, самия обект намерени в материалния свят. Това е Etch-а-скица , така модифицирани, че да изглежда като славен останал от една отминала епоха, което никога не е бил. Какво ера, питаш? О, Викторианската епоха - наречен така за най-дълго управляващ монарх на Обединеното кралство - с голяма щипка фантазия добавя в микса. Става дума за алтернативна история, хора! А историята толкова прекрасно, толкова красива, че един смирен червена пластмаса Etch-а-скица може да свърши така сложни и прекомерно тежки търсите. Изработен от трудолюбиви младежта като коледен подарък за приятел, не можех да си представя по-добър начин да се направи този скучен стар притурка изглеждат толкова весело и празнично. Ура!

Знаем, че не се получи това Steampunk Etch-а-Sketh за Коледа, но най-вероятно го искат сега, нали? първоначално се появи на Engadget на Пон, 27-ми 12, 2010 15:28:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink UberReview | източник HaloKitty на Reddit | Изпрати | Коментари

iPhone Nano гледате получава събори, е малко да се тревожи за това

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/27/iphone-nano-watch-gets-knocked-off-has-little-to-worry-about-it/:
Има посредствен KIRFs , над средното ниво KIRFs и това. Докато ние определено са осведомени за няколко комични iPhone / IPod спадове през годините, има някои слоеве hilariousness на този, че просто не може да се победи. В нано гледате IPod дори не е оригинален продукт на Apple, а в действителност, това е просто моден, че е толкова лесно, майка ти вероятно биха могли да го издърпайте с минимални усилия. Това очевидно не е спрял на фабрики в Шенжен от избиването на един IPod Nano изкопирана часовник, пълен с 1.8-инчов сензорен, вграден SIM слот за карта, Bluetooth, микроб слот, FM радио тунер, странично монтираните сензори и високоговорител за добра мярка. Вие дори ще получи фантазия "Slide за отключване" на екрана, преди да може да се копае в основните потребителски интерфейс, но това chintzy пластмасова каишка китката всички, но унищожава всяка връзка се надява да събере. За щастие, устройството си пиъринг най-горе се нарича на "инженерни прототипи", с крайната версия се очаква да се похвали с 3,5 мм жак за слушалки и минимално количество за собствена ценност. Ще видим, няма ли?

iPhone Nano гледате получава събори, е малко да се притеснявате за него първоначално се появи на Engadget на Пон, 27-ми декември 2010 год. 14:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink MIC Gadget | източник M8Cool | Изпрати | Коментари

DIY трето лице стенд камера Ви дава възможност да обърнете внимание на това, което е най-важното: вие

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/27/diy-third-person-camera-rig-allows-you-to-pay-attention-to-what/:
Сега, това е странно проекта да се извърши, със сигурност - но това не я прави безинтересна. И то със сигурност е интересен. През най-Instructables, в момента можете да намерите стъпка по стъпка инструкции за това как да създадете свой собствен фотоапарат настройка, която ще ви позволи да видите себе си инструментална екипировка около в трето лице. Странно, нали? Цялата настройка се състои от камера, снабдена в гърба от разстояние достатъчно, за да ви филм от зад, чифт видео очила да се носят като си флиртувам за това и по желание, радиопредаватели, което позволява дистанционно зрителя да се присъединят към забавляват и да гледат заедно с вас. Как действа тя? Малко смущаващо, ако питате нас, но това е нещо, което със сигурност ще помисли като пробвам, ако само веднъж. Хит се на източник за пълни инструкции, както и за впечатленията си от преживяното. Има и видео след почивката.

Продължавам четене DIY третата камера монтирам лицето Ви дава възможност да обърнете внимание на това, което е най-важното: вие

DIY третата камера монтирам лицето Ви дава възможност да обърнете внимание на това, което е най-важното: вие първоначално се появи на Engadget на Пон, 27-ми декември, 2010 год. 14:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Instructables | Изпрати | Коментари

Здравейте, Android трето издание

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mJxFzG9awTc/story01.htm:
eldavojohn пише "Третото издание на Здравейте, Android носи книга до датата, на Android версии от 1.5 до 2.2 (Froyo). Книгата е предимно свързано с редактиране на околната среда Eclipse с няколко страници, посветени на екранни снимки на IDE. Тъй като подсказва заглавието, тази книга има за цел да даде на потребителя на еквивалента на "Здравей, свят!" приложение в Android и успее да направи това, но не взема на читателя много по-далеч. От създаването на судоку приложение с увеличаване на подкрепата за онова OpenGL ES, председател аудитория на книгата са хора, които знаят малко Java (без отвращение към Eclipse) и XML, но абсолютно не Android. Можете да намерите източник за всички примери. " Дръжте четене за останалата част от прегледа на eldavojohn.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




ComScore: Facebook изпреварва Yahoo, е третият най-голям трафик сайт в света

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/27/comscore-facebook-overtakes-yahoo-is-now-the-third-most-traffi/:
ComScore, - на обща метрична използвани за измерване на интернет трафик - се фука няколко впечатляващи статистика тези дни. През месец ноември, например, Facebook изпревари Yahoo! за първи път в света на трафика, с социална мрежа nabbing 648 милиона уникални посетители на портала, докато името Пътешествията на Гъливер "изтеглен в 630 млн. евро. Какво означава това за? Е, да се отбележи, очевидно, изглежда, че докато Facebook продължава епичната растеж, сравнително равен състоянието на трафика и Yahoo! "просто не е достатъчно, за да запази третото място място зад сайта Google и Microsoft, която се взема една и места два последователно. Една бележка за тези ComScore статистически данни, само в случай, че се чудите за това последният: "групи" обекти го заедно, а не преброяване индивидуалните URL адреси, така например, Microsoft сайтове вземе второто място масово. По отношение на движението на САЩ, Facebook все още изостава Yahoo! малко, със 152 милиона посетители и 181 милиона евро, така че ако те са наистина надеждата за световно господство, те имат много работа за тях. Ние сме ви гледа, Марк!

ComScore: Facebook изпреварва Yahoo, е третият най-голям трафик сайт в света първоначално се появи на Engadget на Пон, 27-ми Дек 2010 13:50:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник TechCrunch | Изпрати | Коментари

Сателит-базирани лазерни Hunts Кълвачи от космоса

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ar6dU8YbTAQ/story01.htm:
Университета на Айдахо учени са измислили по-ефективен начин за проследяване кълвач от населението след непрестанни смях. Те са с лазер на борда на космически кораб на НАСА Icesat да се определи къде птици може да се живее. От статията: "НАСА Icesat сателитна първоначално предназначени за измерване на ледена повърхност на полюсите на Земята, но се оказа доста ефективна за измерване на растителността и лазерни на сателита се отразява на горските сенници, стъблата на дърветата и земята вземането на важни характеристики за. горски лесно измерими. Например, горски плътност се определя от относителния размер на светлината връща в сравнение с тази, която се връща от земята. След като идеални места кълвач, са идентифицирани ", ние действително поведение наземни кълвач проучвания в тези места, както и да я провери , казва в екип член Патрик Адам. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Калифорния редкоземни мина отвори

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rjeorNlqmwE/story01.htm:
burnin1965 пише, за да споделите с нас знаят, че задаващата се криза в редкоземни материали (които са обсъждали наскоро) накара мините Molycorp, някогашната оператор на мината Калифорния затворени през 2002 г., да обяви планове да го отвори. "С нарастването на цените на редки руди, тарифи, повдигнати от китайското правителство, и заплахата от ембарго, че да нанесе щети на САЩ високотехнологичното производство мините Molycorp вече има необходимия стимул за възобновяване на Калифорния Планински проходи мина. Те ще прекарат на капитала, необходим за изпълнение на крайно необходими новини за екологичен контрол, че ще намали изхвърлянето на радиоактивни вещества отпадъчни води, които порази мина в миналото. китайския внос през 90-те години почти наполовина цените руда и мината Калифорния опит многократни откази на околната среда в контрола, която е довела до освобождаването на огромни обеми на радиоактивни отпадъчни води. Актуализиране на мината за решаване на проблемите на околната среда не е от финансова гледна точка, поради евтиния китайски внос, така че е затворен през 2002 година. " До две години в мината може да се произвежда 20% от сумата, на редкоземни елементи, които внасяме от Китай.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.