понеделник, 27 декември 2010 г.

Sony Ericsson течове мистерия слушалката се предвижда сочен слух материал

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/27/sony-ericsson-mystery-handset-leaks-out-provides-juicy-rumor-ma/:
Познаваш ли този телефон? Нито ние, и това е вид най-важното. Търси в невиждани досега Sony Ericsson смартфон работи Android - нито Анзу / X12 нито PlayStation Телефон - и ако не сме ужасно погрешно, това е компанията полупрозрачни Timescape UI на върха. О, и тя изглежда да е към Vodafone Германия, за каквото и да струва. Нещо повече, самата картина само разказва част от историята, тъй като другата половина е от къде идва - профил в Picasa пълни до ръба с 8 мегапиксела снимки от изпитването на двойка телефони с камера. Трудно е да се каже дали или Sony Ericsson "LT15i" или "MT15i" са на устройството, което всъщност търси в тук, но братята вече стреляха с над 150 снимки в три тестови акаунти. Слух е, че и двете се изпълняват пищен и дали вътрешният това кодово име е "Hallon", но честно казано ние сме по-заинтересовани от този огромен модул на камерата на предната част. HD видео чат, може би? Вижте още една снимка след почивката, и много повече в нашия нашия източник връзки.

[Благодаря, Брентън]

Продължавам четене Sony Ericsson телефон течове мистерията, предвижда сочен слух материал

Sony Ericsson телефон течове мистерията, предвижда сочен слух материал, първоначално се появи на Engadget на Пон, 27-ми декември 2010 00:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Pocketnow | източник Picasa (1) , Picasa (2) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар