понеделник, 27 декември 2010 г.

DIY трето лице стенд камера Ви дава възможност да обърнете внимание на това, което е най-важното: вие

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/27/diy-third-person-camera-rig-allows-you-to-pay-attention-to-what/:
Сега, това е странно проекта да се извърши, със сигурност - но това не я прави безинтересна. И то със сигурност е интересен. През най-Instructables, в момента можете да намерите стъпка по стъпка инструкции за това как да създадете свой собствен фотоапарат настройка, която ще ви позволи да видите себе си инструментална екипировка около в трето лице. Странно, нали? Цялата настройка се състои от камера, снабдена в гърба от разстояние достатъчно, за да ви филм от зад, чифт видео очила да се носят като си флиртувам за това и по желание, радиопредаватели, което позволява дистанционно зрителя да се присъединят към забавляват и да гледат заедно с вас. Как действа тя? Малко смущаващо, ако питате нас, но това е нещо, което със сигурност ще помисли като пробвам, ако само веднъж. Хит се на източник за пълни инструкции, както и за впечатленията си от преживяното. Има и видео след почивката.

Продължавам четене DIY третата камера монтирам лицето Ви дава възможност да обърнете внимание на това, което е най-важното: вие

DIY третата камера монтирам лицето Ви дава възможност да обърнете внимание на това, което е най-важното: вие първоначално се появи на Engadget на Пон, 27-ми декември, 2010 год. 14:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Instructables | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар