понеделник, 27 декември 2010 г.

iPhone 4 засяда с "касапин" НФЦ от Softbank в Япония

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/27/iphone-4-gets-stuck-with-nfc-sticker-from-japans-softbank/:
Един от най-малко известни предсказания на маите предсказва календар, 2011 г. ще бъде годината на NFC . В безконтактни неща комуникации изглежда да е изграждането на всички видове на потока в Западния свят, но не губете вяра в настоящия си смартфон, ако тя все още не го притежават. Японски превозвач Softbank отговори на жалби за iPhone 4 Дефицитът на НФЦ - за Felica платежна система е доста популярна в землището на сумите, суши и слънце нарастват - с въвеждането на нов "запечатване" на гърба на Apple най-новите и най-голямо. Той се придържа върху, покриващи почти цялата задна, но явно не достатъчно тънък да получите в начина на използване на един от собствените Apple Брони в близост до нея. От прочита на прессъобщението, стикерът всъщност не комуникира с iPhone, това е просто един тъп карти NFC, но хей, други хора не е нужно да знаете, че когато си прекарате плащания с телефона си, сега правя те? На продажба през февруари на цена от ¥ 2980 ($ 36).

iPhone 4 засяда с "НФЦ" касапин от Softbank в Япония първоначално се появи на Engadget на Пон, 27-ми декември, 2010 година 07:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Engadget Японски | източник Softbank | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар