понеделник, 27 декември 2010 г.

Eutelsat е Ка-събота взривове на разстояние за скорости, приключения и добро предаване (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/27/eutelsats-ka-sat-blasts-off-for-adventure-and-good-uplink-speed/:
Eutelsat е Ка-събота взривове на разстояние от Казахстан, търсещи приключения и добри скорости предаване (видео)
О, я се виж Европа, с белите снежни бури Коледа и ви харесва спътници. Всички се гордеем и самохвалство като втория си интернет-лъчезарните превозното средство, в колкото се може повече ракети месеца отпуск в орбита забвение. След ноемврийските Hylas 1 е Ка-събота, като се използва същата технология spotbeam да вали, ограничени, в площ на свързаност, които са няколко на сто километра, което позволява по-добро управление на общата сателитна трафик. Hylas 1, използвани лъчите си за покриване на площи в цяла Великобритания и Източна Европа, а Ка-събота ще обхване повече райони на Европа, а също и засегнаха части на Близкия Изток. Максимална скорост на предлаганите на абонатите ще се 10Mbps надолу, 4Mbps, но само с 900Mbps текущо общо за гредата мисля, че може да се получи малко по-бавен в събота вечер. Задължително за обратно отброяване и видео изстрелване по-долу.

Продължавам четене Eutelsat's Ка-събота взривове на разстояние за качване и добри скорости приключение (видео)

Eutelsat е Ка-събота взривове на разстояние за качване и добри скорости приключение (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 27-ми декември, 2010 год. 09:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник PC World | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар