понеделник, 27 декември 2010 г.

Samsung Живи и очарова се Froyo в Канада, да се надяваме с по-малко грешки, този път

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/27/samsung-vibrant-and-fascinate-get-froyo-in-canada-hopefully-wit/:
Един бърз хвърлям поглед на сайта за поддръжка на Samsung канадски за Galaxy S линия показва, че две Android 2.2 актуализации на разположение са: една за най-различни - предлагани от Бел, Virgin Mobile, и SaskTel - и един за очарова както се продава, да се Telus. Всичко това следва, само няколко дни след като Сами трябва да дръпнете Жив е Froyo актуализация на дума, която изглежда се убийството на вътрешния микроб съхранение, така че се надяваме, тази версия ще бъде само малко по-драма-безплатно. О, и Samsung са първоначално заяви, че Telus очарова собственици ще се чака до следващата година за модернизиране на своите дялове, така че е доста чист, че те са в състояние да овладеят, че в малко и да го избута на задния край на 10. Така че да се забавляват, канадци - сте бити приятелите си с T-Mobile и Verizon Vibrants очарова с удар по този въпрос, и ние препоръчваме да господстват над тях при всяка възможност.

[Благодаря ти, Робърт Б. ]

Samsung Живи и очарова се Froyo в Канада, да се надяваме с по-малко грешки, този път първоначално се появи на Engadget на Пон, 27-ми декември, 2010 год. 03:03:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Samsung | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар