понеделник, 27 декември 2010 г.

Amazon на трето поколение запаля сега си най-продаваните продукти ... на всички времена!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/27/amazons-third-gen-kindle-is-now-its-bestselling-product-of-a/:
Помислете за всички неща, които са купили от Амазонка, всички неща, които исках, но не могат да си позволят да купуват от Амазонка, всички диви-популярните модни и моди, които са преминали през кратко, че онлайн магазин, но горещ история ... всяко от тези вече е засенчен от силни разпродажби на третото поколение на Kindle. Джеф Безос и екип обяви, че най-новите си и най-Kindle стана бестселъра си продукт на всички времена, благодарение в немалка степен на агресивна цена, която е била "достатъчно ниска, че хората не трябва да избират", както го поставя Джеф , между д-четец и таблетки - те току-що отиде и купи, така, както изглежда. Уви, все още сме не по-близо до знае точната цифра на продажбите Kindle, но кой го интересува на този етап, това нещо е да изглежда като летящ старт.

Продължавам четене на Amazon Kindle трети поколение е сега си най-продаваните продукти ... на всички времена!

Amazon на трето поколение запаля сега си най-продаваните продукти ... на всички времена! първоначално се появи на Engadget на Пон, 27-ми Декември 2010 10:06:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар