понеделник, 27 декември 2010 г.

Дел Looking Glass таблетка минава през FCC, показва SD и SIM слотове за карти

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/27/dells-looking-glass-tablet-passes-through-fcc-shows-off-sd-and/:
Dell продължава да призовава за това е мобилни интернет устройства, но можете да го наричат с някой от неговите кодови имена: Looking Glass , M02M , IPAD изкормвача, всички те са тук. Да, Федералната комисия по комуникациите е прекарал един месец от време с все още неофициални Dell, но много предстоящи , таблетки и е дал зелена светлина за своя интегриран 3G (изброените групи UMTS II, IV и V показват съвместимост с AT както и T и T -Mobile), Bluetooth 2.1 + EDR и 802.11n WiFi радио. Етикетиране за приложения (и очевидно не е подвижна) вратата на гърба на устройството, карта SD слот, който ще седи редом карта пристанище картата. Последните вероятно ще бъдат използвани най-вече за наливане на данни в таблетка Dell, но гласови повиквания не са напълно изключено или - има едно (неактивни) сензор за близост, както и хвърлен в. Така или иначе, Dell е почти със сигурност ще започне това устройство, което се очаква да разполагат с 7-инчов екран и Tegra 2 вътрешни, на CES през следващата седмица.

Дел Looking Glass таблетка минава през FCC, показва SD и СИМ-карта слотове първоначално се появи на Engadget на Пон, 27-ми декември 2010 05:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар