понеделник, 27 декември 2010 г.

iPhone Nano гледате получава събори, е малко да се тревожи за това

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/27/iphone-nano-watch-gets-knocked-off-has-little-to-worry-about-it/:
Има посредствен KIRFs , над средното ниво KIRFs и това. Докато ние определено са осведомени за няколко комични iPhone / IPod спадове през годините, има някои слоеве hilariousness на този, че просто не може да се победи. В нано гледате IPod дори не е оригинален продукт на Apple, а в действителност, това е просто моден, че е толкова лесно, майка ти вероятно биха могли да го издърпайте с минимални усилия. Това очевидно не е спрял на фабрики в Шенжен от избиването на един IPod Nano изкопирана часовник, пълен с 1.8-инчов сензорен, вграден SIM слот за карта, Bluetooth, микроб слот, FM радио тунер, странично монтираните сензори и високоговорител за добра мярка. Вие дори ще получи фантазия "Slide за отключване" на екрана, преди да може да се копае в основните потребителски интерфейс, но това chintzy пластмасова каишка китката всички, но унищожава всяка връзка се надява да събере. За щастие, устройството си пиъринг най-горе се нарича на "инженерни прототипи", с крайната версия се очаква да се похвали с 3,5 мм жак за слушалки и минимално количество за собствена ценност. Ще видим, няма ли?

iPhone Nano гледате получава събори, е малко да се притеснявате за него първоначално се появи на Engadget на Пон, 27-ми декември 2010 год. 14:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink MIC Gadget | източник M8Cool | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар