сряда, 9 февруари 2011 г.

HP Веер, от една страна практически!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/09/hp-veer-first-hands-on/:
Как HP Веер поглед отблизо? Сладко като бутон, а малките - тези снимки не го правосъдие на всички. Току-що получихме нашите ръце на "пинта размер WebOS 2.2 смартфон, както и серията си от купчина от снимки за гледане на вашето удоволствие. Вие няма да можете да обърне тези наоколо като карти за игра, но те ще ви дадат една дръжка за това какво да очакваме от миниатюрни преди 2 в седмици или месеци, за да кликнете върху чрез този галерията по-долу.

HP Веер, от една страна практически! първоначално се появи на Engadget на Сря, 9-ти февруари, 2011 15:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

Преглед на книги: PostgreSQL 9.0 High Performance

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3khsiVl_Tao/Book-Review-PostgreSQL-90-High-Performance:
eggyknap пише "Благодарение до голяма степен на често свръх движение" NoSQL ", на базите данни е получил голяма част от пресата през последните няколко години. организации малки и големи са заменили традиционните си релационни приложения за бази данни с нови технологии, като ключ-стойност магазини, документ, бази данни и други системи, с голям шум и често голям успех. Но подмяната на системата от база данни с нещо коренно различно е трудно начинание, и тези нови системи за бази данни постигна впечатляващи резултати главно защото се отказват от някои от гаранциите, традиционни бази данни системи винаги са предоставени. " Дръжте четене за останалата част от прегледа на eggyknap.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Palm Pixi Plus срещу HP Веер: какво се е променило?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/09/palm-pixi-plus-vs-hp-veer-whats-changed/:
Ако ви харесва ги сладки, малки, и (вероятно) евтини, HP е обявяването днес на Веер трябва да ви доста щастливи - на пръв поглед, тя изглежда като съкратена преди , но наистина може да мислите за него като за правилното Pixi / Pixi Plus наследник. Нека да разгледаме това, което отличава тези два лоши момчета отделно един от друг.

Продължавам четене Palm Pixi Plus срещу HP Веер: какво се е променило?

Palm Pixi Plus срещу HP Веер: е променило? Това, което първоначално се появи на Engadget на Сря, 9-ти февруари, 2011 год. 15:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Търся нашите Motorola 4G преглед Atrix?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/09/looking-for-our-motorola-atrix-4g-review/:
Ей там. Да, можете. Ако се гледа за Motorola Atrix 4G контрол - не се отчайвайте. Току-що получихме ръцете на устройството вчера (това сме ние от човека се работи с него до по-горе), и ние сме в момента са в процес на въвеждане чрез своите крачки (заедно с лаптоп лапад, HD / десктоп лапад, и всички аксесоари ). Ние не мисля, че 24 часа е напълно достатъчно на прозореца, за да ви кажа как наистина се чувствах за тази монументална устройство, така че ние сме се дава на пространството и времето, което мисля, е необходимо правилно да преразгледа телефона и всичките му функции. Не се притеснявайте обаче, ще имаме пълен, неподправен Engadget преглед се в близките дни (най-вероятно до края на седмицата).

В момента можем да кажем, че ние сме доста впечатлени от висока скорост на устройството и красива екрана, но опита ни с лаптоп подсъдимата скамейка са безразборно. Това е ясно смес, което отнема известно привикване - но ние сме развълнувани от перспективата за подстригване надолу нашата платформа и пътуват светлина. Двете части могат да направят за мощно комбо. Разбира се, ние ще предостави много по-подробно в прегледа, така че да си браузъри посочи тази страница точно тук , и се пригответе за да разберете дали, наистина, Atrix 4G е следващата ви телефон.

Търся нашите Motorola преглед Atrix 4G? първоначално се появи на Engadget на Сря, 9-ти февруари 2011 15:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Atrix 4G преглед | Изпрати | Коментари

HP преди 3, първа практическа

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/09/hp-pre-3-first-hands-on/:
В HP преди 3 е вече тук! Току-що получихме нашите ръце на един и серията си от цял куп снимки - виж галерията по-долу. Очаквайте нашите първи впечатления най-скоро. Развитие на ...

HP преди 3, първа практически първоначално се появи на Engadget на Сря, 9-ти фев 2011 14:48:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Palm Pre 2 срещу HP преди 3: какво се е променило?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/09/palm-pre-2-vs-hp-pre-3-whats-changed/:
В Веер може да бъде най-сладкото на куп, но преди 3 ясно е взел царува като линия смартфон е най-на-на-HP от Palm Предварително 2 , и е успял да направи това, докато виси върху същата QWERTY портрет форм-фактор слайдер и повечето от промишлените сигнали дизайн. Така че, под капака, какво наистина се промени? Съвсем малко, се оказва - така че следвайте почивка за ред по ред провал.

Продължавам четене Palm Pre 2 срещу HP преди 3: какво се е променило?

Palm Pre 2 срещу HP преди 3: какво се е променило? първоначално се появи на Engadget на Сря, 9-ти февруари, 2011 г 14:25:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

MPAA заплашва да прекъснете Google От интернет

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hbZXqB14tZU/MPAA-Threatens-To-Disconnect-Google-From-Internet:
Анонимен читател пише: "През последните няколко месеца Google е получил над 100 предупреждения за нарушаване на авторското право от MPAA, свързани студиа филми:. Повечето са насочени към потребителите на обществени Wi-Fi услугата на Google, но други са предназначени за Google Служителите на MPAA е по този начин предупреждение за търсене гигант, който може да се прекъсва от Интернет. Макар че носителите на авторски права използвайте силни език, тези съобщения не са нищо друго само предупреждения, и обикновено не водят до съдебни действия. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Тъчпада на HP корабоплаване с WebOS 3.0, Веер и преди 3 с 2.2 WebOS

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/09/hps-touchpad-shipping-with-webos-3-0-veer-and-pre-3-with-webos/:

Palm HP не се притеснява посочване на WebOS версии по време на "Мисли Отвъд" днешното събитие, но въз основа на малко дребен шрифт е официална Touchstone портала облекло, което сме научили, че тъчпада ще се продава със WebOS 3.0 (една досега нечувано строителство), а Веер и преди 3 ще ги последва с WebOS 2.2. Това каза, на невероятните Докоснете до функционалността на акция, която ще даде възможност на тези плочи и телефони, за да разговарят помежду си ще подкрепи "WebOS 2.2 или по-висока" на телефоните, което предполага, че обновяването може да е в очакване. Ние ще продължаваме да ви информираме, както чуваме повече.

Следвайте заедно с Съобщения на HP тук, в нашите текущи liveblog !

Тъчпада доставка на HP с WebOS 3.0, Веер и преди 3 с 2.2 WebOS първоначално се появи на Engadget на Сря, 9-ти февруари 2011 год. 14:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник HP | Изпрати | Коментари

Време мастила сделка с HP за да донесе абонаменти за списания на тъчпада

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/09/time-inks-deal-with-hp-to-bring-magazine-subscriptions-to-the-to/:
Време Инк. "се опитва да постигне споразумение за списание абонамент таблетка от известно време насам, и това е просто направи доста голям ход в тази посока с помощта на HP. Той потвърди на днешното събитие си, че това е партнира с "Тайм Инк." да предлага абонамент за някои от своите списания за тъчпада, включително "Спортс Илюстрейтид", Time, Fortune, и хората ".

Развитие на ...

Време мастила сделка с HP за да донесе абонаменти за списания на тъчпада първоначално се появи на Engadget на Сря, 9-ти февруари 2011 год. 14:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

HP Touchstone технологии сега ви позволява да докоснете двете устройства заедно, за да замените URL

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/09/hp-touchstone-tech-now-lets-you-tap-two-devices-together-to-swap/:
Така че, HP разширява " Touchstone "да означава повече, отколкото", че тежките, наклонени магнит нещо, което ми винаги преди фишове на разстояние от. " За начало, на тъчпада има Touchstone зареждане док - това не е магнитен, но поне не е нужно да се притеснявате за включване на нещо, а това е особено подходящ за работа с клавиатурата. Но това не е истинската магия. HP позволи на своите три нови WebOS устройства (на тъчпада , Веер , и преди 3 ), за да комуникират през Touchstone. Вие просто поставете телефона в горната част на тъчпада, както се вижда, и каквото и да разглеждате по телефона се появи в браузъра на таблетка е. Не сме сигурни как става това два пъти насочено, но HP споменава двата сценария, така че се надяваме, че не трябва да бъде толкова трудно да конфигурирате URL да дойде от таблетка и земя по телефона. Естествено, трябва да има много повече "Непрекъснато клиент" използва стил за това технологии и в бъдеще, но бих казал, че URL бутане е един добър старт.

HP Touchstone технологии сега ви позволява да докоснете двете устройства заедно, за да замените URL първоначално се появи на Engadget на Сря, 9-ти февруари 2011 год. 14:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник HP | Изпрати | Коментари

RIP, Palm: 1992 - 2011

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/09/rip-palm-1992-2011/:
HP има много страхотни нови неща, да обяви по телефона и таблетка място днес, но нещо не е особено отсъства: марката Palm. Смята се, че жертва на това придобиване и последващите "мащаб", и въпреки че марката не може да означава много за модерния потребител смартфон, той ще бъде крайно пропуснати от тези от нас, които са търсили да Palm (във всичките му различни форми ) за джобни иновации за около две десетилетия. HP е поддържането на WebOS марка наоколо, обаче, така че това - и се надяваме, никой не ще забележите, когато го представка с по-на-дъх Palm, когато се чувстваш малко сантиментална.

RIP, Palm: 1992 - 2011 първоначално се появи на Engadget на Сря, 9-ти Февруари, 2011 13:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

В HP Веер

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/09/the-hp-veer/:
Искаше малък смартфон? Е, вие сте го в НР Веер , това е първата WebOS -базирано устройство да носи името HP сами, без Palm е наред. Това е и първият телефон да се използва на Qualcomm Snapdragon 7230 процесор на 800MHz. Други характеристики включват заглавие HSPA + подкрепа, 8GB на съхранение, акселерометър, близост и светлинни сензори (както обикновено), Touchstone съвместимост, и мобилни подкрепа избухлив. Това е действително сладък - но използваемост клавиатура ще бъде голям въпрос, който ние ще трябва да се отговори, когато телефонът е освободен тази пролет. Нито дума превозвачи все още.

Развитие. Вижте нашите liveblog на HP / на Palm "Мисли след това" WebOS събитие !

Галерия: HP Веер

В HP Веер първоначално се появи на Engadget на Сря, 9-ти февруари, 2011 год. 13:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

В HP преди 3

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/09/the-hp-pre-3/:
Първият Предварително вдъхна нов живот на Palm. В Предварително 2 , от друга страна, не е точно имат едни и същи блясък и жизненост. Ето до определено Palm-малко три кръг . А 3,6-инчов 800 х 480 дисплей, 5 мегапикселова камера с автофокус и LED светкавица, HD видео, пред които гледат камера за видео разговори, мобилна избухлив. Под предния капак? А процесора Qualcomm работещ на 1.4GHz! Добави в HSPA + и EVDO Rev A и избор от 8 GB или 16 GB. RAM е същата като преди 2. Touchstone съвместими, разбира се. Очаквайте това лято.

Развитие. Вижте нашите liveblog на HP / на Palm "Мисли след това" WebOS събитие !

В HP преди 3 първоначално се появи на Engadget на Сря, 9-ти Февруари 2011 13:32:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

В HP тъчпада

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/09/the-hp-touchpad/:
Там тя е, че HP тъчпада . Това е WebOS шисти ние сме били копнеж за още от сондиране (тогава) Palm главен изпълнителен директор Джон Рубинщайн на нашия първи път Engadget Покажи , но за съжаление, изглежда, че HP е издърпа всички и всички Palm етикета на крайния продукт. Представен днес в Сан Франциско като част от ултрамодерен триумвират WebOS, на тъчпада (преди известен с топаз ) е оформен почти точно като IPAD. Тя съвети везните на 1.5 кг и мерки тринадесетмм дебелина, което е нещо като Даунър за тези, които вече поставени на разстояние от тежина намерени в плоча на Apple. Както бяхме чували през миналия месец , на HP корабоплаването това със собствените си Beats аудио двигател, Кран до Share (функция, която позволява на потребителите лесно прехвърляне на уеб сайт, документ или песен от телефона на таблетки - или обратното - само чрез докосване на двете устройства заедно) и голяма степен се разчита на облака.

Развитие на ...

Следвайте заедно с Съобщения на HP тук, в нашите текущи liveblog !

В HP тъчпада първоначално се появи на Engadget на Сря, 9-ти Февруари, 2011 год. 13:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

На ЦРУ Amazing RC животни От 70-те години

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jhW9WR1Jk8M/The-CIAs-Amazing-RC-Animals-From-the-70s:
GameboyRMH пише "Ако сте били впечатлени при дистанционно управление ornithopters освободен през последните години, това наистина ще чукам си сваля чорапите: През 1970 г. ЦРУ разработени и тествани с дистанционно управление ornithopter, които са били прикривани като водното конче - и на приблизително с големината на водно конче. е била предназначена да се използва като платформа за подслушвателни устройства. Този "insectothopter" е с лазерно насочване и се захранва от една малка бензинов двигател, произведени от часовникар. Макар чието изпълнение е било впечатляващо, трудно контролиране на миниатюрни плавателни съдове в ветрове го прави непрактичен, а идеята беше отложен. В статията се споменава Robo-калмари, и има информация за дистанционно управление, риба (видео), която също е много впечатляващо. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


JAXA да използват риболовни мрежи, за да загреба нежелана пространство

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KnLzYAE_n1s/JAXA-To-Use-Fishing-Nets-To-Scoop-Up-Space-Junk:
Анонимен читател пише "Видяхме високо fallutin предложения за справяне с проблема космически боклуци преди - и сега на японската космическа агенция JAXA си партнира с японски производител на мрежата Nitto Seimo да тегли в някои от 100 000-те обекти от космоса боклуци в орбита около планетата. AJAXA спътник ще разположи и освобождава км-широка мрежа, направени от Nitto Seimo на ултра-тънък тройна пластове метални нишки. Нетната постепенно ще се изтегли в магнитното поле на Земята и изгаря заедно с изоставени спътници, части за двигатели и други боклуци, че е събрана. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.