сряда, 9 февруари 2011 г.

WebOS базирани Веер, преди 3 и тъчпада изтече на сайта на HP, вероятно в продажба днес

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/09/webos-based-veer-pre-3-and-touchpad-leaked-on-hps-site-likely/:
Уау, Нели! С HP е силно изтъквани пресконференция само няколко часа да започне, то изглежда, че уеб администратори са тестване на водите с това, което е на път да се понижат. На's Home HP & Home Office пазаруване страница, има падащ в "сделки и оферти", че съвсем ясно разкрива инвентар, планиран триумвират: на HP Веер (име HP подава търговска марка за още през декември), преди 3 и тъчпада . Това са очаква да се въвеждат WebOS в "S, M и L" аромати, но не е ясно дали Веер или преди 3 ще бъде най-малкият. HP е успял американец закачка от своя портал в САЩ, въпреки че тя все още изглежда живеят в международен план. Няма никаква гаранция, че нищо от това ще се изпращат моментално ут сериозно, защо списък с нещо подобно, ако не бяха трите ще бъдат в продажба от залез слънце? Ето надявайки се!

Продължавам четене WebOS базирани Веер, преди 3 и тъчпада изтече сайта на HP, вероятно в продажба днес

WebOS базирани Веер, преди 3 и тъчпада изтече сайта на HP, вероятно в продажба днес, първоначално се появи на Engadget на Сря, 9-ти фев 2011 11:58:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник HP | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар