сряда, 9 февруари 2011 г.

AT & T пускане в неограничени разговори до всеки мобилен номер

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/09/atandt-rolling-out-unlimited-calling-to-any-mobile-number/:
След тенденция започна от Sprint обратно през 2009 г. , AT & T е просто обяви, че ще започне да предлага на клиентите си неограничен призовавам да е мобилен номер в САЩ, независимо от превозвача, от утре (в момента, само на & T номера отговарят на изискванията). Има няколко улов, разбира се: ще трябва да се регистрирате, трябва да бъде неограничен съобщения план на дружеството, и трябва да на "квалифицирано" нацията или план FamilyTalk. Неограничен съобщения работи $ 20 за физически лица и $ 30 за семейните планове, така че вирвам не е точно безплатно - но за много хора, които трябва да предприеме голям товар на разстояние от минута кофа. Следвайте почивка за пълната информация за медиите.

Продължавам четене AT & T пускане в действие на неограничен призовава за всеки мобилен номер

AT & T пускане в неограничени разговори до всеки мобилен номер първоначално се появи на Engadget на Сря, 9-ти февруари, 2011 год 12:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Телефон лъжичка | източник AT & T | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар