сряда, 9 февруари 2011 г.

BBC iPlayer ап идващи към Android, както и IPAD до края на тази седмица

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/09/bbc-iplayer-app-coming-to-android-as-well-as-ipad-by-the-end-of/:
В British Broadcasting Corporation е направила своите iPlayer ап планове , че допълнително малко повече от официалните като обяви, че IPAD и Android-конкретни версии на своя софтуер ще пристигнете до края на тази седмица. В iPlayer е безплатна Кетчуп услуга TV домакин на най-добрите и най-популярните (тези две са почти взаимно изключващи се категории) от Би Би Си каталога на последните програмиране и нови местни програми обещават да приведат към преносимо устройство в сензорен екран, оптимизиран формат с "опростен и интуитивен дизайн." В щрихи се прилагат в момента и на приложения трябва да бъде с нас преди седмица е чрез, но истинската причина за вълнението е, че Би Би Си планира да вземе на на iPlayer за международни алея, която най-вероятно ще разчита на такива платформено- специфични приложения за разпространение и събиране на подписка такси. След това всички ние можем да гледаме на времето за въпроси заедно, Уау!

[Благодаря, Жул]

BBC iPlayer ап идващи към Android, както и IPAD до края на тази седмица, първоначално се появи на Engadget на Сря, 9-ти февруари 2011 04:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Би Би Си | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар