петък, 26 ноември 2010 г.

Нов MacBook Pros да Спорт Технологии Light Peak

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/phqWu94s1CY/story01.htm:
Анонимен читател пише: "През последните няколко години Apple е систематично повиши база MacBook ниво до ниво, при което разликата между Pro и потребителски модели бяха може би става незначително. Това е на път да се промени. Apple ще Съобщава се въведе изцяло нов дизайн MacBook Pro през април, че ще заеме функции от наскоро публикувания MacBook Air. Новите специалисти ще Съобщава се предлагат с SSD и леко връх технология, протокол за прехвърляне състояние от 10 Gbps двете нагоре и надолу. Light Peak, разработен съвместно от Intel и Apple , ще бъде съобщенията Apple изключително на първо време. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Jolicloud Jolibook преглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/26/jolicloud-jolibook-review/:
В Jolicloud Jolibook . О, да, това е звучи като конфекционирани устройството още от снимки на това започна да се изтече, но нетбук съсредоточена около Jolicloud Линукс операционна система наистина е реален продукт. Така че реално, че бях с Atom N550-захранва системата през последните няколко дни. Разбира се, ние сме придобили изглежда в обществения, тъй като неговата карикатура, обхванат от капака, но £ 279 ($ 443) машина не е за "възрастните" - си, предназначени за младите слушатели, или тези на възраст между 15 и 25. Знаеш ли, тези, които са склонни да живеят в облака. Така че, нетбукът има обжалване извън young'uns? И е социално, ап базирани Jolicloud 1.1 OS, която е изградена на Ubuntu и HTML 5, достатъчно силна, за да излезете от Windows или друг аромат на Линукс? Ние имаме отговорите на тези въпроси и много повече в нашето пълно преразглеждане.

Продължавам четене Jolicloud Jolibook преглед

Jolicloud Jolibook преглед първоначално се появи на Engadget на Чет, 26-ти ноември 2010 година 16:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Jolicloud | Изпрати | Коментари

AirVideoEnabler рана носи Airplay видео към останалата част от вашите приложения

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/26/airvideoenabler-hack-brings-airplay-video-to-the-rest-of-your-ap/:
ново Apple Airplay видео стрийминг функционалност е страхотно ... освен ако не искате да го използвате в трета Apple ап. Поради някаква причина, Apple ограничава Airplay видео само първото си парти приложения в момента, и дори не всички от тях (Safari е ляво, например). Интересното е, че Apple действително са създали функционалност в това просто не е разрешена. Благодарение на някои "spelunking" работа "на Ерика Sadun TUAW, тя беше разкрито, че един ред код е всичко, което е необходимо за разпространение на функцията за всяко приложение, което се позовава на рамка на Apple MediaPlayer, включително VLC, AirVideo, а дори и Safari. Сега зона-MR изгради рана наречена AirVideoEnabler и го постави на Cydia, който ви позволява да постави тази функционалност към вашия собствен джайлбрейкнати IPAD. За рана-чувствителни, нека се надяваме, че Apple настига във функционалността скоро. Вижте видео на AirVideoEnabler и Ерика оригинални рана в действие след почивката.

AirVideoEnabler рана носи Airplay видео към останалата част от приложените първоначално се появи на Engadget на Чет, 26-ти ноември, 2010 година 15:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник 9-5 Mac , TUAW | Изпрати | Коментари

FedEx Misplaces радиоактивни пръти

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FSIKeru0nkg/story01.htm:
Хю Пикънс пише "превоз на радиоактивни пръти, използвани в медицинска техника е изчезнал докато са били изпратени от FedEx от Северна Дакота до Тенеси. Въз основа на проследяване на информация, FedEx се съсредоточава търсенето си в областта Тенеси, а като нормални предпазни мерки на компанията предупредени всички на бензиностанции "в случай, че го waylaid и отиде на друга станция по случайност." Д-р Марк Сийгъл казва, че ако някой отваря контейнера, то може да създаде сериозни рискове за здравето. "Аз не вярвам, че има степен на радиация, която, ако се отвори, кожата ви изведнъж ще мочурище разстояние. Но загрижеността ще бъде, ако това има открита по невнимание и някой не знае какво е това и след това е често изложени на риск да го в продължение на няколко дни, то може да доведе до проблем с радиационно отравяне ", казва Зигел." Хората, които използват това оборудване в болница използват защитни екранировка с него. " Поуката е, че активно медицинско материал винаги трябва да бъдат транспортирани по начин, който осигурява на широката общественост не могат да получат достъп до него. "Медицинските изделия не трябва да се FedExed. Те трябва да бъдат изпратени в рамките на специална служба", добавя Сийгъл. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Разумното масаж на сканиране алтернативни

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Bc1sjUq9Bew/story01.htm:
Анонимен читател изпраща в статия Си Ен Ен, която изглежда по сигурността на летищата от по-разумна гледна точка, което предполага, че търси всеки последен микро грама на потенциално експлозивни материали, е загуба на време, тъй като много малки количества взривни вещества няма вероятност за значително увреждане равнина. Авторът също така препоръчва, включващи части на израелската метод за осигуряване на самолети - потърсете бомбардировач, а не инструменти. Като цитира: "Очевидно всичко, което трябва да се направи за предотвратяване на взривни вещества се качва на борда на въздухоплавателното средство в количества, достатъчни да предизвикат повреди в структурата и донесе на самолета надолу, но си струва да гони по-малко количества, които биха довели до нула или с минимални щети за засилено път надолу.? че някои хора намират това обидно е предназначена за търсене за тези малки количества. Той често завършва с тампон, напоен се предприемат за изпитване на взривни остатъци. технологии няма да играе роля, но изображението не е решение. оператор умората настъпва след кратки периоди от време, взирайки се в компютъра изображения. Ето защо има данни, че контрабандата материали са били контрабандно чрез рентгенови единици, използвани за сканиране на ръчен торби. Целта е да се открие силен експлозив, в количества, които са достатъчни да причинят значителни щети. Ние не се нуждаят от машина, която прави снимки на човешкото тяло. Той има повече смисъл да се разработи детектор, който ясно дискриминация между бризантни взривни вещества и човешки тъкани или вода. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Engadget празник подарък гид: E-читатели

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/26/engadgets-holiday-gift-guide-e-readers/:
Добре дошли в Engadget подаръци Пътеводител Holiday ! Екипът тук е добре запозната с сърцераздирателни затруднения на сезонни търговски опит, и ние искаме да ви помогне чрез боклук и излезе със съкровищата тази година. По-долу е на орляк днес от страна куратор чукове, и можете да се отправите обратно към подаръци център Guide, за да видите останалата част от продукта водачи, тъй като те са добавен през целия празничен сезон.
E-читатели са наистина започнаха да показват своята сила в последните няколко години, и сега има орляк на възможности, вариращи от утилитарен на многозадачност. Ако си мислиш за получаване на четец за приятел или любим човек, не търсете повече: ние имаме нашите най-добри снимки по-долу.

Stocking stuffers



Хранене (WiFi)

масивна библиотека Барнс и Noble на книги остава трудно да победим, тъй като неговия лесно опит купуват. Актуализираният фърмуера е д-Ink екрана освежава са по-бързи от всякога и ще получите синхронизиране на различни устройства, когато се използва за хранене приложения.

Основни характеристики: WiFi само, д-мастило екран, средно цветен сензорен екран

Цена: $ 149

Друг вариант ...

Кобо д-четец - $ 129

Това е малко по-голи кости, но това е лека и удобна в ръката, с приложения за всички платформи. Най-новата версия предлага WiFi и няколко цветови варианти, също.

И още ...
Kindle (WiFi) - $ 139

Spec за спец. това е точно същата, както по-евтини си, WiFi само братовчед, но с допълнително удобство на свободно 3G свързаност за захващане книгите в движение.


О, не трябва да са



Kindle (3G

Google, Microsoft Измама На бавен старт - Трябва ли?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R6a6Rdvsh9Q/story01.htm:
kdawson пише "Софтуерен разработчик и блогър Бен Силна Направих малко проучване, за да разберете как Google постига възхитително бързо време за зареждане. Това, което открихме е, че Google, и в много по-голяма степен на Microsoft, са измама на изискването на" бавни старт " . на RFC-3390 Неговите изследвания показват, че обсъждането на тази практика в мрежата е на ранен и малко по теоретична, сцена Силна завършва със следния въпрос:. "Какво трябва да направя в моя апартамент (и това, което трябва да направите във вашия) ? Включете се в надпреварата във въоръжаването в седнало или в кулоарите и нека Google са всички на страницата натоварване слава? "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




OpenVizsla се надява да донесе USB смъркане на everyhacker

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/26/openvizsla-hopes-to-bring-usb-sniffing-to-the-everyhacker/:
Не забравяйте, че Kinect рана как-да ? Ключова фигура в историята е използването на анализатор на USB, който е включен в мрежата, между Kinect и Xbox да се вземат за трафик USB и извади регистъра, могат да бъдат използвани за хакерство. Е, има нов проект "OpenVizsla" на стартова това е с цел да изгради отворен хардуер източник, който може да постави това обикновено скъпи технологии ($ 1.400 +) в ръцете на по-хакери, които използват хардуера за нещо от съвети и трикове заключена устройства за изграждане на Linux драйвери за хардуера. Проектът всъщност е започната от хакери "втулка" и "pytey", които са работили по хакване на Wii и iPhone, съответно. Те вече са повдигнати добро парче от промяна на проекта в обещания, с подкрепа от хора като Стивън Фрай и DVD Jon помагаш на инерция и се надявам ние ще се видим на следващото поколение на хакове зададен OpenVizsla и потомство преди прекалено дълго.

Продължавам четене OpenVizsla се надява да донесе USB смъркане на everyhacker

OpenVizsla се надява да донесе USB смъркане на everyhacker първоначално се появи на Engadget на Чет, 26-ти Ноември 2010 година 13:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Slashdot | източник Стартовия | Изпрати | Коментари

Pirate Bay Трио разкараме състав

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TwEWudOW9OI/story01.htm:
nk497 пише "Три от четирите основатели на The Pirate Bay са загубили обжалва присъдата си през миналата година за подпомагане да споделят материали с авторски права. Тя не е пълна загуба на време, обаче. Трите са имали една година присъди нарязани на между четири и десет месеца. (Четвъртият основател е твърде болен за да се яви в съда, и ще обжалва отделно.) на четворка също са имали глоба ударих от 32 милиона крони (4.50 милиона щатски долара) до 46 милиона крони ($ 6,50 милиона). "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.