петък, 26 ноември 2010 г.

Hylas 1 сателит взривяване на разстояние днес, ще вали, широколентов отгоре

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/26/hylas-1-satellite-blasting-off-today-will-rain-down-broadband-f/:
Европа е на път да катапулт нов спътник в орбита до днес, този път със заявената цел на предоставяне на широколентов достъп до Интернет на хора в областите, най-трудното от наземна свързаност средства. Великобритания стартиране Avanti съобщенията е официалното име, отговорни за Hylas 1, който е забавен микс от частни и публични инвестиции: това е търговско предприятие, но на британската държава е допринесла £ 40,000,000 ($ 63m) за нейното развитие и Европейската космическа агенция технологии ще бъдат използвани за да получите този 2,6-тонен антената се извън атмосферата на планетата. В крайна сметка, все пак, целта е добра - до 10Mbps връзки ще бъдат предлагани, като плановете са за по-нататъшно спътници вече са на книги, които трябва да служат за разширяване на интернет достъпа в някои части на Африка и Азия, както добре. Следващата калай Hylas може да се напускане Terra Firma за 15 месеца, при условие че не неизвестни неизвестни появи през това време да се по пътя си.

Hylas 1 сателит взривяване на разстояние днес, ще вали, широколентов достъп от над първоначално се появи на Engadget на Чет, 26-ти Ноември 2010 г 08:30:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Би Би Си | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар