петък, 26 ноември 2010 г.

NoMute регенерира IPAD ориентация заключване в IOS 4.2, но само ако сте JailBreak

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/26/nomute-reclaims-ipad-orientation-lock-in-ios-4-2-but-only-if-yo/:
Ако сте все още за надграждане на вашата IPAD да IOS 4.2.1, и вие сте главата спрямо същия период на върха с ориентация заключване, имаш две възможности: ъпгрейд и да загубят тази функционалност напълно, или модернизирането / JailBreak и да го обратно. Разбира се, ние ти препоръчваме на последния. В това, което може да бъде описан като "толкова обикновено Apple", на софтуерните инженери в Купертино помислих, че те ще се справят с агресивни си, неефективна система за уведомяване чрез конвертиране на напълно приемливи преминете ориентация заключване в ням ключ. Ние изрази съжаление за този факт в нашия преглед на обновяване, а по-скоро от Apple създаване на възможности в рамките на своя софтуер, ние сме оставяли да се търси решение в's App Store на jailbreaker. NoMute е само при управлението на BigBoss хранилище в Cydia, като обеща да си върне ключа, които вече сте свикнали да използвате. Той е достъпен сега за абсолютно нищо, но потребителите са насърчавани да хвърля отблясъци нечестивите в посока на Стив като изтеглите настъпва.

NoMute регенерира IPAD ориентация заключване в IOS 4.2, но само ако JailBreak първоначално се появи на Engadget на Чет, 26-ти 11 2010 09:27:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Изтегляне Squad , CoveringWeb | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар