петък, 26 ноември 2010 г.

Boxee Box собственици може да бъде благодарен за първата им обновяване на фърмуера

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/25/boxee-box-owners-can-be-thankful-for-their-first-firmware-update/:
Само няколко седмици след дебюта си, на Boxee Box става първото обновяване на софтуера днес. Макар че не може да се заеме с всички се отнася , повдигнати в нашия преглед , този брой се включват и корекции за значителни проблеми като 1080i проблеми възпроизвеждане, WiFi свързаност и третиране на определени въпроси, аудио и видео файлове. В Boxee блог има пълната (дълъг) списък на ощипвам и допълнения, като главен изпълнителен директор Авнер Ронин обещания, че компанията планира да пусне снимки на екрани, както и списък на използваемост / проблеми UI все още предстои да бъдат разгледани през следващата седмица. Други подобрения преди 2010 г., изтича на време трябва да включва Netflix и VUDU приложения, така че когато на въпроса "какво благодарни?" идва, да кажем "изграждане" 1.0.1.16319 ", която си кутия трябва да намери автоматично в рамките на 24 часа, въпреки че нетърпелив да пита за актуализация ръчно.

Boxee Box собственици може да бъде благодарен за първата им обновяване на фърмуера първоначално се появи на Engadget на Чет, 25-ти 11, 2010 21:28:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Boxee Блог | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар