петък, 26 ноември 2010 г.

AirVideoEnabler рана носи Airplay видео към останалата част от вашите приложения

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/26/airvideoenabler-hack-brings-airplay-video-to-the-rest-of-your-ap/:
ново Apple Airplay видео стрийминг функционалност е страхотно ... освен ако не искате да го използвате в трета Apple ап. Поради някаква причина, Apple ограничава Airplay видео само първото си парти приложения в момента, и дори не всички от тях (Safari е ляво, например). Интересното е, че Apple действително са създали функционалност в това просто не е разрешена. Благодарение на някои "spelunking" работа "на Ерика Sadun TUAW, тя беше разкрито, че един ред код е всичко, което е необходимо за разпространение на функцията за всяко приложение, което се позовава на рамка на Apple MediaPlayer, включително VLC, AirVideo, а дори и Safari. Сега зона-MR изгради рана наречена AirVideoEnabler и го постави на Cydia, който ви позволява да постави тази функционалност към вашия собствен джайлбрейкнати IPAD. За рана-чувствителни, нека се надяваме, че Apple настига във функционалността скоро. Вижте видео на AirVideoEnabler и Ерика оригинални рана в действие след почивката.

AirVideoEnabler рана носи Airplay видео към останалата част от приложените първоначално се появи на Engadget на Чет, 26-ти ноември, 2010 година 15:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник 9-5 Mac , TUAW | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар