понеделник, 25 юли 2011 г.

Нокиа Ц5-03, потпуно Смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље представити неке од новина финске фирме Нокиа. Овај пут то је ред на Нокиа Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 мобилни, а ми смо присутни пре извесног времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама) који употпуњује његов претходник са екраном осетљивим на додир и још неке царацтериситцас које га врло комплетно тржишту смарт телефона по цени која је понуђена, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 има 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 има 40 мегабајта интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картице, мада серије 2 Мб

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради са Симбиан 1, који је био познат до сада као Симбиан С60. Уређај мени нуди добра збирка икона обезбеђују директан приступ налозима е-поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Музичка продавница и Ови Сторе, из које можете да купите музику или мобилне апликације за Нокиа. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих Мицрософт Оффице докумената, ПДФ и ЗИП.

Цена Нокиа Ц5-03 као што смо сте дискутовали ће бити 170 евра.

Мицрософт Проширење Линукс за патенте Деал Витх СУСЕ

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k62kk1MznjY/Microsoft-Extending-Linux-Patent-Deal-With-SUSE:
дартхцамаро пише "Не велико изненађење, али Мицрософт је званично продужен њиховом патенту, интероперабилност и Линук препродаје баве СУСЕ То је био споразум који је првобитно потписан Новелл.. Сада, са Аттацхмате продају, Мицрософт је доносећи посао назад на СУСЕ. Договор се продужава до 2016 и Мицрософт је постављен да инвестира још 100 милиона долара у СуСЕ Линук Ентерприсе Сервер сертификата То је на врху $ 300 милиона, плус су већ донели од 2006. ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Је магистрирао Нови академске студије?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NNy9FCN2iHg/Is-the-Masters-Degree-the-New-Bachelors:
Хју Пицкенс пише "Лора Паппано пише да магистрирао, некада деридед као утеха награду за неуспех да се заврши докторске, или као начин да се убије време чекања из економских падова, сада најбрже растући степен, са 657.000 награђен у 2009, више него двоструко ниво у 1980. Данас скоро два у 25 људи до 25 година и преко имају учитеља, о исти проценат који је диплому или већи у 1960. "Пре неколико година је постало јасно да нас да мастер образовање креће веома брзо да постане улазак степен у многим професијама ", каже Дебра Стјуарт В., председник Савета факултети." Постоји дефинитивно неке од девалвације вишом стручном спремом дешава, 'додаје Ерик А. Ханусхек , образовање економиста у Хувер институције. "Идемо дубље у базен средњошколаца за колеџ присуство", што нежења више није адекватан преглед мера успеха за послодавце Међутим, неки се питају да ли мастер вреди екстра. . напор "У неким областима, као што је посао или инжењеринг, диплома обично повећала приход више него довољно да оправда цену", каже Лиз Пуллиам Вестон "У другим случајевима - либералне уметности и друштвених наука, а посебно -. мастер дипломе се није појавио да произведе много ако их има зараду предност. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Зашто неће Као Мац ОС Кс Лион сервер

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7q2ApODd7gs/Why-IT-Wont-Like-Mac-OS-X-Lion-Server:
снидек пише "ИнфоВорлд Џон Рицо види Мац ОС Кс Лион Сервер као низбрдица да брзо пређете на Виндовс Сервер 'Мац ОС Кс 10.7 Лав сервер додаје иновативне функције и нови нижу цену. али смањење услуга и елиминацију напредних ГУИ административне алатке могу силом неких предузећа одељења размислио о улози Мац-сервера на њиховим мрежама, "Ризо пише." Гледајући дубље у Лав сервера, то је немогуће избећи закључак да је Лав Сервер није изграђен за оне од нас у ИТ-50 цена - мање од $ 500 - је први траг који Лав сервера покушава да буде сервер за потрошача, али иронично делу за ИТ администраторима је да Лав сервера заправо захтева већи степен техничких знања од својих претходника... "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Масивни соларни торањ планиран за Аризони

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0gNOnNGmFhs/Massive-Solar-Tower-Planned-For-Arizona:
инксцапее пише "То је једноставна, чиста, ниско-одржавање, и исплативо: коришћење топлог ваздуха у великој мери за генерисање електричне енергије Не, ово не планирате да користите Конгрес да генерише струју, мада то би сигурно било бескрајне снабдевање -. ЕнвироМиссион ће користити ваздух подиже до високе куле за генерисање 200 мегавата електричне енергије Концепт је једноставан:... џиновска стаклене баште у подножју куле загрева ваздух загрејан ваздух се диже кроз куле и окреће турбине, које производе електричну виша кула, брже ваздух креће, што повећава излазну снагу Ова структура ће бити чудовиште на преко 2600 метара висок Ради у свим временским условима, и ако постоји изводљиво извора воде, храна може бити гаји у стакленику... "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Иран приморани да замените Центрифуге Да зауставите Стукнет

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1qV4DJzOZas/Iran-Forced-To-Replace-Centrifuges-To-Stop-Stuxnet:
Траилруннер7 пише "Извештаји да је Иран опоравио од инфекција Стукнет црв можда претеран, као нови извештај указује земља била приморана да замени хиљаде скупих центрифуга оштећена црв извештају обавештајних сајта ДЕБКАфиле наводи '. Извори у тврдећи да Стукнет није очишћена од нуклеарна постројења Ирана и да је земља никада није била у стању да се врати своје напоре за обогаћивање уранијума у ​​'нормалан рад. " Уместо тога, земља је рекао последњих дана да је инсталирање новије и брже центрифуге на свом нуклеарних електрана и намерава да убрза процес обогаћивања уранијума, у складу са министарства иностраних послова те земље. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


АТ & Т, ЛГ потврђује Узбуђење 4Г цена, ослобађање "у наредним недељама"

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/25/atandt-confirms-lg-thrill-4g-pricing-release-in-the-coming-weeks/:

Цене за ЛГ Узбуђење 4Г појавио на корпоративних система радио колиба је пре неколико дана , по цени од $ 80 са две године уговора. АТ & Т, управо деле по службеној Узбуђење цена, међутим, са наочарима без 3Д смарт телефона командовање здраве $ 99 у продавницама продаје компаније када је бродовима "у наредних неколико недеља." То мреже року лепо са 7. августа покрене датум пар Радио колиба инсајдери поделили с нама прошле недеље, мада док не примимо потврду у супротном, то је са разлогом очекивати да уређаји ће почети да се брод пре или чак и после тог датума. У сваком случају, не изгледа као да ћете морати да издрже много више за ваш Узбуђење, са само још неколико дана тишине да оде пре него што почне узбуђење.

АТ & Т, ЛГ потврђује Узбуђење 4Г цена, ослобађање "у наредним недељама" првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 25 Јул 2011 11:40:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор АТ & Т | Емаил тхис | Цомментс

Гигабите Г1 Убица матична плоча је последње генерације Гамер је остварење сна

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/25/gigabyte-g1-assassin-motherboard-is-a-last-gen-gamers-dream-com/:
Гигабите Г1 Ассассин
За матичну плочу, Г1 Ассасин из ГИГАБИТЕ сигурно је китњаст и заправо прилично занимљив. Прво, да је убица Е2100 мрежно решење са Бигфоот је интегрисана у плочу, као што је Цреативе Кс-Фи Аудио. Три године стар Кс58 чипсет у свом срцу поциње да изгледа мало дуго у зуб, али, са подршком за три-ваи СЛИ или четири пута ЦроссФиреКс, 24ГБ РАМ-а, а Интел Ектреме Едитион процесора, вероватно освојио ' Т пропустити Санди Бридге превише. Са почетком у око $ 450 Убица није за свакога, али гамерима одлучни да провући сваку нијансу перформансе својих подешавања неће бити разочарани. Један несрећан кривицом Г1 је тајминг - следеће генерације хигх-енд перформансе делови од Цхипзилла су у праву око углу. Међутим, да Банана снимак у облику хладњака мора да рачуна на нешто. Ми знате као репере, па погледајте критике испод.

Чита - ХотХардваре
Чита - Рецензије Легит
Чита - Оверцлоцк 3Д
Чита - ТецхРадар

Гигабите Г1 Убица матична плоча је последње генерације Гамер је остварење сна првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 25 Јул 2011 12:56:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Питајте Сласхдот: Гееки волонтерски рад?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tgZhUh0gNRg/Ask-Slashdot-Geeky-Volunteer-Work:
Анонимни читалац пише: "Планирам да се између радних места за касније 1-2 месеци ове године и коришћење део овог времена за неки волонтерски рад у Африци Мој наивни питање: шта да ради и коме да се обрате Да ли је могуће. да добро да искористе вештина скуп типичан геек Свака интересантних пројеката у вредности од подршке на лицу места? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


МацБоок Аир преглед (средина 2011)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/25/macbook-air-review-mid-2011/:
Долази време када је тај гигант, корпоративне које издаје лаптопа зауставља уклапа у ваш животни стил. Када превлачите око Кенсингтон ваљка случај једноставно неће урадити. Када почнете да чује сирену распеван нечега тањи, лакши, а можда и мало више привлачни. Годинама МацБоок Аир је да витак заводница вичући твоје име, али је увек било мало превише спор - сви показују и не иде. Није имала снаге и дуговечности да би се озбиљно кандидат за озбиљне осећања.

Нема више. Са својим најновијим освежавања, Аппле је узети оно што је некада Манилла обложен радозналости и претворила га у легитимне машину, а не само спарном Посматра. Добра ствар, такође, због смрти пластике одевен МацБоок Аир је значи сада Аппле-ов ентри-левел преносиви. Уморни путник у потрази за лаптоп који ће олакшати учитавања и, мора се рећи, такође ваш новчаник? Ово може само да буде.

Наставити читање МацБоок ревизије (средина 2011)

МацБоок Аир преглед (средином 2011) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 25 Јул 2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Рецензија: Цаптаин Америца

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DRJzx7k9APM/Review-Captain-America:
Ако сте живе под камен, можда нећете бити свесни да следећи у току серије Осветници Прекуел филмова изашао овог викенда: Капетан Америка следи Стив Роџерс порекла, и поставља га за кајиллион долара следећег лета Вхедонескуе мега хит. Али како је као филм на себи? Хит везу да прочитате моје 2 цента. Стандардни спојлер упозорења се примењују.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Цаст-офф-Гаџети Шпијун на власницима (на сврху за промене)

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LAAxm3CMIgQ/Cast-off-Gadgets-Spy-on-Owners-on-Purpose-for-a-Change:
Ерик Смаллеи пише "За пројекат, назван Бацкталк, истраживачи послао реновиран Нетбоок рачунари у земљама у развоју путем непрофитне организације су поставили рачунаре за снимање локације и слике и пошаљите кући податке МИТ -. Уз сагласност њиховог новог власника .. МИТ-тим је користио податке. визуелне нарације да изгради нови живот о компјутерима. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.