понеделник, 25 юли 2011 г.

Збогом, Лажни Кинески Аппле продавнице

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/T3kQ_gRV52w/:

Блумберг извештава да је недавно популаризовао Кунминг-области лажне Аппле Сторе је под истрагом кинеске власти, а, заједно са још једним продавница, је наредио да се затвори.

Власници рекао продавница, укључујући и онај ИУ Ченг (који тврди да ради Аппле-корист), покушавају да постану званични, овлашћени продавци годинама и они кажу да нису крше било који закон.

Нису сви задовољни:

"Власти би требало да престану ове лажне продавницама из пословних и продаје све што желе", рекао је Кси Ионглин, запослени у Нанфанг Јуан, један од овлашћених Аппле-Кунминг продаје агената. Неовлашћено продавницама "има негативан утицај на наше производе и брендове."

Фунниест ствар? Иу каже да Аппле продавнице воефулли лако да копирате, називајући их раме уз раме са лабораторијским школе хемије. Такође имати на уму да, осим за целу овлашћеног продавца питање, није у потпуности илегално да лепо, са добрим окружењем са много ствари за хипстерс да уради. Ако је то био случај, Старбакс може тужити скоро сваки модеран кафић у западној Европи.



Няма коментари:

Публикуване на коментар