понеделник, 25 юли 2011 г.

Аирбнб Торбе $ 112 милиона у серији Б из Андреессен, дст и генерални Катализатор

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yhbHEqBj7G8/:

Борбен стан дељење покретање је управо подигао $ 112 милиона на једну милијарду, плус процене челу Андреессен Хоровиц. Ми смо чули да поделе око 60 милиона евра из Андреессен, 40 милиона од ДСТ и 12 милиона од генералног катализатор.

Пуна ослобађање испод.

АИРБНБ подиже $ 112 милиона долара у Серија Б ФИНАНСИРАЊУ горива
МЕЂУНАРОДНИ РАСТ
Андреессен Хоровиц Води улагања Округли

САН ФРАНЦИСКО, Калифорнија - 25. јула, 2011 - Аирбнб, водећи заједница тржишту која омогућава свако открије и књига јединствен простор са људима широм света, данас је објавила да је примила $ 112 милиона у серији Б. финансирање из Андреессен Хоровиц, дст Глобал и генерални Катализатор, који доноси потпуна финансирање компаније на $ 119.8 милиона долара. Капитал ће се користити за гориво раст, убрзати запошљавање светске класе тим и јачање Аирбнб заједница на локалном нивоу.

"Током протекле три године, ми смо изградили заједнице тржиште за јединствене особине и довео га у маинстреам и у скоро свакој земљи на планети," изјавио је Бриан Цхески, ко-оснивач и ЦЕО Аирбнб. "Данас је преломни тренутак - како за Аирбнб као предузеће и за нашу заједницу - која ће нам омогућити да додир новим тржиштима и проширимо нашу визију да најзанимљивији и инспиративне свету местима доступним нашим корисницима."

Аирбнб је доживела експлозиван раст током протекле године, удвостручује стандард од 1 милиона ноћења резервисано за само четири месеца. Компанија сада има преко 2 милиона ноћења резервисано, прима преко 30 милиона приказа страница месечно и није видео број Аирбнб друштвене везе троструко до 54 милиона од почетка функцију у мају. Као компанија поисес себи да задовољи растуће потребе на међународним тржиштима као што су Немачка, Велика Британија, Француска и Бразил, ова инвестиција ће помоћи Аирбнб позицију као лидер у ширем тржишту Вацатион Рентал у 2012.

"Аирбнб покрет је променио начин на који људи доживљавају свет", рекао је Џо Геббиа, суоснивач и ЦПО од Аирбнб. "Ова инвестиција ће нам помоћи да одговоримо повећање међународне тражње убрзава запошљавање и отварање канцеларија широм света, у циљу подршке нашој растућој заједници на више локалном нивоу."

"Ми смо одушевљени да су довели ове инвестиције округлог Аирбнб. Компанија је дефинисање потпуно нова категорија у е-цоммерце - тржиште за све врсте простора, из кућа и станова на дрво кућа и јахти, "рекао је Џеф Џордан, генералног партнера, Андреессен Хоровиц. "Аирбнб је експлозивни раст и страствени заједницу корисника ојача јединственост шта раде, а на исти начин еБаи-редефинисана онлине куповину, Аирбнб је редефинисање начин на који свет мисли о смештај."

Аирбнб придружује редовима културно импацтфул компанија у Андреессен Хоровиц и ДСТ глобални портфолио, укључујући Фацебоок, Твиттер, Зинга и Гроупон, заједно са иновативним брендове као што су кајаку и Бригхтцове, које се подржавају од стране Генералне катализатор.

"Аирбнб, са својим јаким менаџмент тимом и ангажовани светска заједница је на путу да постане трансформациони компаније", рекао је Јуриј Милнер, оснивач ДСТ Глобал.

Уредници:
За додатне коментаре на инвестиције Андреессен Хоровиц у Аирбнб, посетите Џеф Џордан је блогу: хттп://бхоровитз.цом/2011/07/24/меет-оур-невест-портфолио-цомпани-аирбнб
За слике и видео снимци Аирбнб заједнице, посетите: хттп://ввв.аирбнб.цом/пресс
За више информација о Аирбнб Апп за иПхоне посетите: хттп://ввв.аирбнб.цом/ипхоне
Сазнајте више о Аирбнб друштвене везе посетите хттп://ввв.аирбнб.цом/социал

О Аирбнб:
Основан у августу 2008 и са седиштем у Сан Франциску, Калифорнија, Аирбнб је поуздан заједница тржиште за људе на листу, открити, и простора јединствена књига широм света, онлине или са иПхоне уређаја. Аирбнб је најлакши начин за људе да прикажу свој препознатљив простор за публику милиона ли штете околини

Няма коментари:

Публикуване на коментар