понеделник, 25 юли 2011 г.

АТ & Т, ЛГ потврђује Узбуђење 4Г цена, ослобађање "у наредним недељама"

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/25/atandt-confirms-lg-thrill-4g-pricing-release-in-the-coming-weeks/:

Цене за ЛГ Узбуђење 4Г појавио на корпоративних система радио колиба је пре неколико дана , по цени од $ 80 са две године уговора. АТ & Т, управо деле по службеној Узбуђење цена, међутим, са наочарима без 3Д смарт телефона командовање здраве $ 99 у продавницама продаје компаније када је бродовима "у наредних неколико недеља." То мреже року лепо са 7. августа покрене датум пар Радио колиба инсајдери поделили с нама прошле недеље, мада док не примимо потврду у супротном, то је са разлогом очекивати да уређаји ће почети да се брод пре или чак и после тог датума. У сваком случају, не изгледа као да ћете морати да издрже много више за ваш Узбуђење, са само још неколико дана тишине да оде пре него што почне узбуђење.

АТ & Т, ЛГ потврђује Узбуђење 4Г цена, ослобађање "у наредним недељама" првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 25 Јул 2011 11:40:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор АТ & Т | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар