понеделник, 25 юли 2011 г.

Широкопојасни тврди други: Франце Телецом стављање кибосх на Минител

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/25/broadband-claims-another-france-telecom-putting-the-kibosh-on-m/:
'Тис тужан, тужан дан за љубитеље свих ствари ретро. У развијена земља доминирају велике брзине везе, скоро свеприсутне 3Г и суб-$ 300 € рачунара, то је више него мало да запањујући Минител само сада осе које Франце Телецом. Првобитно, поменути машина је наложено од стране француске владе у 1970 ", као део иницијативе да се људи да деле информације и, на крају, смањи потрошњу папира." У покушају да брзо повећа усвајање, терминала - заједно са монохроматским екраном и Бантам тастатура - су заправо долед се да становници бесплатно, са приступом наплаћује на по минут основи. Очигледно потребно телефонску линију, и ствари су држани разумљиво једноставна, а корисници ретко је више од продавница за возних карата, проверите повремено банковни рачун и прегледати директоријум телефона. Запрепашћујуће, Француске претеча интернета још увек раке у € 30 милиона у приходима прошле године, али време је коначно дошло да гурне постојећим корисницима на више софистицирана решења. На дан 30. јуна 2012, "Минител ће умрети." "Наравно, саме услуге ће бити једина ствар затворени - тих сећања дужни су да трају цео живот.

Широкопојасни тврди други: Франце Телецом стављање кибосх на Минител првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 25 Јул 2011 11:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Алл Тхингс Д | извор Валл Стреет Јоурнал | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар