понеделник, 25 юли 2011 г.

Гигабите Г1 Убица матична плоча је последње генерације Гамер је остварење сна

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/25/gigabyte-g1-assassin-motherboard-is-a-last-gen-gamers-dream-com/:
Гигабите Г1 Ассассин
За матичну плочу, Г1 Ассасин из ГИГАБИТЕ сигурно је китњаст и заправо прилично занимљив. Прво, да је убица Е2100 мрежно решење са Бигфоот је интегрисана у плочу, као што је Цреативе Кс-Фи Аудио. Три године стар Кс58 чипсет у свом срцу поциње да изгледа мало дуго у зуб, али, са подршком за три-ваи СЛИ или четири пута ЦроссФиреКс, 24ГБ РАМ-а, а Интел Ектреме Едитион процесора, вероватно освојио ' Т пропустити Санди Бридге превише. Са почетком у око $ 450 Убица није за свакога, али гамерима одлучни да провући сваку нијансу перформансе својих подешавања неће бити разочарани. Један несрећан кривицом Г1 је тајминг - следеће генерације хигх-енд перформансе делови од Цхипзилла су у праву око углу. Међутим, да Банана снимак у облику хладњака мора да рачуна на нешто. Ми знате као репере, па погледајте критике испод.

Чита - ХотХардваре
Чита - Рецензије Легит
Чита - Оверцлоцк 3Д
Чита - ТецхРадар

Гигабите Г1 Убица матична плоча је последње генерације Гамер је остварење сна првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 25 Јул 2011 12:56:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар