понеделник, 25 юли 2011 г.

МацБоок Аир преглед (средина 2011)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/25/macbook-air-review-mid-2011/:
Долази време када је тај гигант, корпоративне које издаје лаптопа зауставља уклапа у ваш животни стил. Када превлачите око Кенсингтон ваљка случај једноставно неће урадити. Када почнете да чује сирену распеван нечега тањи, лакши, а можда и мало више привлачни. Годинама МацБоок Аир је да витак заводница вичући твоје име, али је увек било мало превише спор - сви показују и не иде. Није имала снаге и дуговечности да би се озбиљно кандидат за озбиљне осећања.

Нема више. Са својим најновијим освежавања, Аппле је узети оно што је некада Манилла обложен радозналости и претворила га у легитимне машину, а не само спарном Посматра. Добра ствар, такође, због смрти пластике одевен МацБоок Аир је значи сада Аппле-ов ентри-левел преносиви. Уморни путник у потрази за лаптоп који ће олакшати учитавања и, мора се рећи, такође ваш новчаник? Ово може само да буде.

Наставити читање МацБоок ревизије (средина 2011)

МацБоок Аир преглед (средином 2011) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 25 Јул 2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар