понеделник, 25 юли 2011 г.

Воомоте Један претвара ваш иПхоне у добро организована универзални даљински

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/25/voomote-one-turns-your-iphone-into-a-well-organized-universal-re/:
Воомоте Један
Ок, тако да име није велика, али Воомоте Један од њих је заправо некако уредно. То није први универзални даљински адаптера смо видели за иПхоне и, за разлику од Сурц ИЦ случају , вероватно не би желео да напусти овај гломазан додатак прикључен на телефон када није у употреби. Али, око има неке практичне функције, као што је могућност да креирате прилагођене распореде који могу лако да се укључи на основу уређаји у одређеном соби. Дакле, можете подесити профил дневну собу да контролишете свој велики екран и кабловске телевизије, као и посебан спаваћу собу за ваш скромније сет и стерео. Такође можете креирати макрое команду да покренете више уређаја са додиром једног виртуелног дугме. Воомоте апликација је доступна бесплатно у Апп Сторе, али стварни ИЦ-минирања рукав ће вас $ 99. Погледајте галерију испод и главом на после паузе за неке односе са јавношћу.

Наставити читање Воомоте Један претвара ваш иПхоне у добро организована универзални даљински

Воомоте Један претвара ваш иПхоне у добро организована универзални даљински првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 25 Јул 2011 10:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар