петък, 4 март 2011 г.

Епизода И 3Д Датум Најављен

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dLftjWMSEJI/Episode-I-3D-Release-Date-Announced:
ТхеБракСхов пише "Луцасфилм Лтд и Твентиетх Центури Фок најавио је данас да 3Д позоришни покретање Ратови звезда Епизода И: Фантомска претња је сада званични датум изласка - 10. фебруар 2012! ' Да ли су довољно заинтересовани навијача гледајући опет најслабијих филмова трилогије само да им искуства у 3Д "И за једне радујем нове и побољшане Јар Јар искуства?.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Четвороножни ЦХЕЕТАХ робот на Оутрун сваког људског

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sfxR9iT3Eak/Quadruped-CHEETAH-Robot-To-Outrun-Any-Human:
цилонловер пише "Роботи су брже него људи у много ствари, али до сада није покренут један од њих који је подешен да се мења са роботиком компанија Бостон Динамицс недавно добио уговор од стране ДАРПА за пројектовање и изградњу куадрапед ЦХЕЕТАХ. робота који је бржи од било ког људског Уговор такође укључује стварање агилнији, двоножни хуманоидни робот.. Тешко је рећи који се на крају може бити цреепиер ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Интел ССД-510 6Гбпс серије САТА дискови Тестирани

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bvgz1tIX8i0/Intel-SSD-510-Series-6Gbps-SATA-Drives-Tested:
МојоКид пише "Интел је недавно најавио свој 510 серију Солид Стате Дриве производи нове 510 серије ССД градити након успешног Интел Кс-25М серије дискова, нудећи уграђену подршку за САТА 6Гбс интерфејс брзине, уз максималну чита 500МБ / с опсег и пишу. брзинама од око 315МБ/с-хуге побољшања у односу на претходну генерацију бројева. су и нови Реалтек-прожети Интел ССД нуди импресивне перформансе ривал другим 6Гбпс САТА ССД-ова на тржишту, али не тако брзо као недавно најављени СандФорце 2500-базиран ССД као ОЦЗ Вертек 3 ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Руски Паимент Процессор Ради Массиве Сцареваре операције

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gwfqex4CKvQ/Russian-Payment-Processor-Runs-Massive-Scareware-Operation:
Анонимни читалац пише: "Брајан Кребс је објављена дубоко ронити кроз више од годину дана у вредности од е-поште процурила из ЦхроноПаи, Русије највећа онлине кредитном картицом процесор ... докази указују да ЦхроноПаи руководиоци Постављено сцареваре компаније из темеља, плаћају. све од њихове регистрације домена за виртуелни хостинг, за успостављање фронта предузећа и повезаних банковне рачуне и 1-800 подршку линије за целу сцареваре операције које обично донела фирма милиона прихода за сваку превару. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ауссие Пивара ствара простор пиво

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/w8M6B19h5xI/Aussie-Brewery-Creates-Space-Beer:
астроенгине пише "аустралијска пиварска компанија је креирала прво пиво које се може конзумирати у простору свету 4-Пинес Бревинг Цомпани удружила се са Сабља астронаутику Аустралији, неуморно тестира различите Бреус на нулу Г-летове прошле године.. Они сада имају завршен победе формуле, позивајући пива "Восток" -. летилицу након летео од Јурија Гагарина у 1961 пиће је јака укуса Стоут са смањеним карбонизације да бисте избегли дреадед мицрогравити "мокро подригне."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Либијска интернет Флатлинед

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QNqxSsKBTY8/Libyan-Internet-Flatlined:
днсдуде нам је рекао о најновијим дешавањима у вези са гласинама Либијски интернет цензуре. Чини се да масивне цензура се дешава са два од пет сг корен имена сервера се недостижном.. То је тешко рећи да ли је то због лоших путева намерно, или резултат стварне штете инфраструктуре.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


АМД Фусион Пружа подршку за Цоребоот

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h7Cz-fQnoLs/AMD-Provides-Fusion-Support-For-Coreboot:
Анонимни читалац пише: "АМД је урадио велики број кап пружање подршке за Фузија Цоребоот, пројекат који некада звала ЛинукБИОС за пружање отвореног кода БИОС-имплементација." Недостатак подршке произвођача одавно је задатак цоребоот програмери тешко. Подршка за оно што је најављено да буде заједнички скуп чипова је веома охрабрујуће, и надамо се да ће лакше да ради потпуно слободан софтверски систем за диехардс као што је РМС.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ред Хат-Зауставља Достава кернела промене као фластери

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/p8jYk6aJPtU/Red-Hat-Stops-Shipping-Kernel-Changes-as-Patches:
Мвар пише да се укаже извештај о Х-Онлине Ред Хат-а кернела контроверзе извора. Од чланак: "Ред Хат је променио начин на који се испоручује изворни код за Линук језгро Раније је био објављен као стандард кернел са колекцијом закрпа која би могла да се примени за стварање изворни код кернела Ред Хат користи. Сада међутим, фирма испоручује тарбалл-изворног кода са флекама већ примењује ове измене.. запазили Макиллиан Аттемс и ЛВН.нет, изгледа да је циљ компаније Орацле, који је као и остали, пакујете Ред Хат извора као основа за његов Унбреакабле Линук. Иако намењен Орацле, промене ће радити теже расподела, као што ЦентОС. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Јапански робот Буилд џеп-Мобил Хибридни

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8AQEkO--LWQ/Japanese-Build-Pocket-Robot-Cellphone-Hybrid:
Анонимни читалац пише: "Јапански истраживачи представио јуче џепни величине ТелеПресенце робота под називом Елфоид уређај, који изгледа као мало духа, преноси глас и покрет преко 3Г мрежу да преносе 'присуство' особе на удаљеној локацији.. То је стварање Хироши Ишигуро, професор Универзитета у Осаки, који је познат по својој живописне телеоператед андроида. Елфоид има ограничен опсег покрета, али његови творци планирају да га опремити са мини-погонима, тако да може да имитира покрете лица на други крај складу са нејасно формиране функције уређаја. дизајниран је да буде сурогат људи свих узраста и пола. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Јабука: Морате бити 17 + За Користи Оперу

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BcCScXAWDoM/Apple-You-Must-Be-17-To-Use-Opera:
Анонимни читалац пише: "Од тецхспот чланак:." Ове недеље, Опера Веб претраживач је постао први не-матерњем претраживач је доступан на Аппле-ов Мац Апп Сторе-Док Аппле одобрио претраживача, он је ипак успео да повреди свог конкурента стављајући ово смешно налепницу на то: ".. Морате имати најмање 17 година да бисте преузели ову апликацију" Опера је реаговао у добром расположењу "Веома сам забринут", Дец Стандал, потпредседник десктоп Производи за Опера Софтваре, наводи се у саопштењу. "Седамнаест је веома млада, и нисам сигуран да ли, у тим годинама, људи су спремни да користе те апликације. Веома брзо, знате, и има много функција. Мислим да преузмете захтев треба да буде најмање 18 "'".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.