петък, 4 март 2011 г.

Питајте Енгадгет: Који је најбољи иПад тастатуре случај?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/03/ask-engadget-whats-the-best-ipad-keyboard-case/:
Знамо да имате питања, а ако сте довољно храбри да питам свету за одговоре, ево одвод за то. Ове недеље Поставите Енгадгет питање долази до нас из Кортни, који очигледно мисли виртуелна тастатура ИОС није витак довољно за њене потребе. Ако сте у потрази за послати упит на своје, кап нам линију на питајте [у] Енгадгет давт] цом [.
"Ја сам врсту поражен од износа иПад тастатуре предмета на тржишту, и бих волео да чујем мишљења од власника истог. Који осећа већина чврста, и која има најлепше кључ путујете? Тхеи'ре алл цени готово, па стварно се своди на квалитет, стане и завршити упутства. Хвала за било! "
Игнорисати чињеницу да иПад 2 је вероватно само неколико недеља у гостима - ми говоримо о овде и сада. Ви сте прочитали наше 0,02 долара на неколико тих , али зашто не бацајте пар мишљења у коментарима сопствене испод?

Питајте Енгадгет: Који је најбољи иПад тастатуре случају? првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 03 Маи 2011 22:58:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар