петък, 4 март 2011 г.

Мулти-цоре регулатор напона користи брзо скалирање напона да спречи прекомерно вашег процесора навика

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/04/multi-core-voltage-regulator-uses-fast-voltage-scaling-to-curb-y/:
Ваш процесор могу да реагују на сваки ваш, променљив захтев када је у питању сире бројеве које чине магију десити, али када је у питању управљање сопствену моћ да је мало лењ. Помфрит могу гаса језгра је потрошња леђа појединца, али тако споро, проблем који Харварда Град ученик Вониоунг Ким изгледа да је решен. стварају је на чипу за мулти-цоре регулатора напона који користи оно што се зове брзо напона скалирање, техника се брзо сечење моћи која би могла драстично продужити трајање батерије на мобилним уређајима - или, знаш, да га тако да ваше играње за бушење доесн 'Т Дим светла баш тако лоше када га курбле до гигахерца. Није реч о томе када ће почети овог регулатора израду наступ у потрошачке електронике, али господин Ким је постигао патент за свој рад, тако да можете бити сигурни да ће бити што банке кад год то ради.

Мулти-цоре регулатор напона користи брзо скалирање напона процесора за сузбијање расипничке навике првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 01:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ПхисОрг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар