петък, 4 март 2011 г.

Ажурирано Уиндоус 7 Телефон исправка не ажурира неки Самсунг телефона за март ажурирање

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/04/updated-windows-phone-7-update-isnt-updating-some-samsung-phone/:
Човек, о флустерцуцк. Након што недостаје циклус са својим мобилним телефоном стратегију, последња ствар система Мицрософт потребна је подршка фијаско у вези са самом први Виндовс 7 Телефон ажурирање софтвера. Али, после поновног издавања закрпљене ажурирање софтвера за циљ да реши проблеме ажурирање виде неколико Самсунг власника, ми смо сада видимо извештаје о нове емисије на Туиттер и на разне форуме за подршку и блог коментаре. У овом тренутку, не постоји јасна решили дилему да карактерише предивно описни "800705Б4 код грешке." Нажалост, оно што решава проблем за неке (рестартује, уклањање апликације, ослобађање простора на телефон) не ради за друге. Мицрософт-ов званични Уиндоус 7 Телефон Подршка Твиттер налог је одговорио на један купац фрустриран говорећи: "Ми смо свесни грешке се траже у њу сада", каже још да заустави на исправку, а чланице истражује. Смешна ствар је, ова мала исправка ВП7 није требало да уради ништа осим припреме телефона за први играни ажурирање заказан за почетак марта. Није смешно ха-ха, смешно куеер.

[Хвала свима који су послали ово у]

Ажурирано Уиндоус 7 Телефон исправка не ажурира неки Самсунг телефона за март ажурирање првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 04:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Виндовс телефон Мисли | Соурце Мицрософт одговори | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар