събота, 8 октомври 2011 г.

Јабука покушава да патената 3. Парти-Апп Куповина

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YuyNsOTDcTg/Apple-Tries-To-Patent-3rd-Party-In-App-Purchasing:
бизвритер пише "Аппле је штедели труда у настојању да повреди свој лук мобилни ривала кроз судове, као што је блокирање Андроид продавце од важним тржиштима кроз патенте и одговара повреде заштитни знак Сада је развијање додатних угао: покушај да се патента у пријаву куповину из. трећим лицима, као пријава поднета 26. априла, 2010, а обелодањена је у четвртак јасно. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Аппле иПхоне 4С сада се испоручује у 'једну до две' недеље, више од 200.000 АТ & Т-пред-поруџбине у првих 12 сати

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/08/apple-iphone-4s-now-shipping-in-one-to-two-weeks-over-200-000/:
Ако постоји било каква питање како вруће Тамале Апплеов иПхоне 4С ће бити, одговор је ивица према муи Цалиенте. АТ & Т наводи да је иПхоне 4С је пратила у најбољем иПхоне лансирања до данас, примају преко 200.000 унапред налога за уређај у току првих 12 сати од расположивости (кредитирање успех да имају само САД верзију оперативног преко 14.4Мб / с ХСПА + звани ФаукГ ). Иако је то добра вест за Ма Белл, од данас, ви ћете бити хандсоме код чекати време "једне до две недеље", након постављања налог за ову најновију иТхинг ( Спринт и Веризон укључени.) Тек смо да чујемо како последња два телекома су прошли, али ми бисмо замислити да неће бити тајна предуго - иПхоне 4С званично доступан 14. октобра, на крају крајева. Пуна АТ & Т, ПР-само прошлост паузе.

[Слика из хоризонта / Схуттерстоцк]

Наставити читање иПхоне 4С сада се испоручује у 'једну до две' недеље, више од 200.000 АТ & Т-пред-поруџбине у првих 12 сати

Аппле иПхоне 4С сада се испоручује у 'једну до две' недеље, више од 200.000 АТ & Т-пред-поруџбине у првих 12 сати је првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 08 Окт 2011 14:52:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор МаркетВатцх , Ројтерс | Емаил тхис | Цомментс

Недеља у играма: РАГЕ преглед и ПЦ подешавања, Унцхартед брзе хране, Орцс Муст Дие

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/XU9oMPzGf7s/week-in-gaming-rage-review-and-pc-tweaks-uncharted-fast-food-orcs-must-die.ars:

Да ли је више разочаравајуће да бес није добра, или да ради као пакао на многим рачунарима? Ове недеље смо вам дали неке савете да игре раде боље, а такође смо узели поглед на забаву Орцс мора да умре, историја ид Софтваре себе, а узели смо бацили кратак поглед на нову приколицу за предстојећи Вокатрон.

То је био велики недеље, тако да зароните у и видите да ли сте пропустили неке приче!

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Флорида Сцхоол Дистрицт Почиње Фингерпринтинг студената

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YJnTobznA04/Florida-School-District-Begins-Fingerprinting-Students:
Први пут прихватио подносилац Боогароо пише "Вашингтон округа школског округа на Флориди је ставио отисак скенера на улазу у Цхиплеи средње школе су, такође сам донела одлуку да покрене алтернативни суђење постављањем скенера на аутобусе јер је већина деце у округу. Вожња аутобусима сваког дана. Од почетка отисака прстију, присуство је горе, али нису сви слажу да су трошкови и ризици вреди присуство подстицај. " Нису ту једноставније и мање језиво начина да рачунају децу, као што је гледајући у празан столовима?

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Недеља на Интернету: манго прегледао, ФЦЦ тужио, и још много тога

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/d7AZdnr3T6o/week-on-the-web-mango-reviewed-the-fcc-sued-and-more.ars:

Права конкуренција из Редмонда: Виндовс Пхоне 7 "Манго" прегледао : Виндовс Пхоне 7.5 "Манго" адресе сваки велики слабост Мицрософт-годишњи оперативни систем смарт телефона плана реорганизације, а гради и даље на постојеће предности. Сада је меч за Андроид и ИОС-ако телефон одлука може да испоручи.

Рисе оф тхе Мацхинес: зашто ми се увек радо враћају на ХГ Веллс 'визије будућности дистопијска : Када смо узбуђење на Терминатора и странцима филмова, ту је писац морамо да се захвалимо: ХГ Веллс. Енглески писац је најпознатија дела, често се у филмове, заиста медитације о технологији и еволуције, деволуција, а крајњи судбину људске расе. 145 година након његовог рођења, ми размисли шта Велсу хтели да нам кажу у Рат светова, Тиме Мацхине, као и острво доктора Мороа.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Гиллмор Ганг 10.8.11 (ТЦТВ)

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mTj8h3LVTkU/:
Gillmore Gang test pattern

Гиллмор Ганг - Док Сеарлс, Дени Саливен, Роберта Сцобле Кевин марака, Џон Тасцхек, и Стив Гиллмор - предузму прве кораке у пробни пост-Послови ере. Као шоумен, технолог, и пословни лидер, био је без премца. Али као учитељ, он нам је дао нешто много вредније од идеја, производа и могућности. Отпуштен, он је обновљена. Смрти, живео је још веће. Отишао, он нас повезан са напајањем у себи.

@ Дсеарлс, @ даннисулливан, @ сцоблеизер, @ @ кевинмаркс, @ јтасцхек, @ стевегиллмор


Мораш да Признај То је све боља

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/FhUxYQUL95w/:
gets-better

"Мрзим скоро сав софтвер. То је непотребно и компликована на скоро сваком слоју ... не разумем како јебено цела ствар је ", Рантс Рајан Дал, много (и с правом-) хваљен креатор Ноде.јс . "То је заиста, заиста, све срање. И тако је много горе него што је ико схвата ", слаже се Зацк Моррис, који наставља да се дода, "индустрија се подржала у ћошак и не може чак ни видети да пут напред захтева размишљање ван оквира."

Инвеститори и менаџера не може остварити, али кодере који обављају свој посао су у колективном стању љут превирање. Жалбе о стању савременог софтверског инжењерства умножавају свуда гледам. Сцрум , државно-оф-тхе-арт пројекат методологије за управљање, је под нападом: "Могу само да се надам да када Сцрум иде доле не узима целу Агиле кретање са њим ", каже Роберт Мартин, жалећи се елитизам и успон бесмисленим "Сцрум Мастер" сертификације. Павел Бродзински омаловажава софтвер и уверења из другог угла: "Изгледа сертификације оцењује људи независно и објективно. Нажалост, то је такође прилично бескорисна. "

Чак и тест дривен развој - појам који развојни тим је аутоматизовани тестови су чак важнији од стварних софтвер пишу, и треба да се први писани - се критикује. Када се то веровање изгледа готово неприкосновена (. Мада по мом искуству већина индустрије је платио само декларативно) Сада, ипак, Питер Хинтјенс тврди , ". више тестирање софтвера, горе ће бити" Петар Саргеант слаже : " читав концепт Тест Дривен Девелопмент је хокус, и прихватање га као филозофија, криминално. "

Ништа од наведеног нису у праву. Морис је егзегеза проблематичних процеса иОС око развоја је место на: испод клизав екстеријер Аппле Ксцоде животне средине и Објецтиве-Ц језика лаж мешкоље Ловецрафтиан страхоте из 1980-их као што Препроцессор макрое, шуме криптичне саставити / везу заставе и стазе, шема / пројекта / циљна конфузију, итд итд итд Андроид развој је боље на неки начин, али је препоручио Ецлипсе окружењу је ружан, незгодан начин, а понекад и само једва разумљиве. Сертификати Чини ми (уз неке изузетке) углавном се црвене заставе које упозоравају: ". Ова особа сматра да само учење новог сет алата је значајан подухват који заслужује признање" Тестирајте стратегије треба да буду прилагођени за проблем, а не други начин око.

Али ја сам ударио по томе колико беса и фрустрације цитиран у горњем тексту је толико ван синхронизацију са мојим искуством. Ја сам био писање кода новац за двадесет година, са шест година интерегнум од 2003 до 2009, јер сам добио књигу договор и провео то време писања романа пуно радно време. Када сам се вратио у програмирању пре две године, био сам запањен колико боље ствари су добила. Хем руке језицима као што су Перл и Ц + + су у великој мери замењен

ГСМ Некус Премијер пролази кроз ФЦЦ, вероватно да би добили АТ & Т-?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/08/gsm-nexus-prime-passes-through-the-fcc-possibly-heading-to-atandt/:
Нексус премијера на ФЦЦ?
Само зато што следеће недеље заједнички Самсунг и Гоогле-догађај је одложена , не значи цурења су до краја. Семи телефона са број модела И9250, која одговара горе лепо са басебанд верзију у Галаксија Нексус снимака који поппед уп, само се наступ на ФЦЦ-паковање ГСМ компатибилан са АТ & Т и Т-Мобиле је погрешан Г мреже. То је такође хвалио дуал-банд 802.11н, Блуетоотх и НФЦ. Упркос сугестијама да ће следећи Некус уређај бити Веризон ексклузивни , могли бисмо бити хандсоме код компаније АТ & Т верзији или барем откључана ГСМ модела. Чињеница да не подржава Т-Мобиле 2100МХз бенд нас води да верујемо да то неће бити ничу у Т-Мо продавницама. Такође, приметно недостаје је било какво помињање ЛТЕ - да Посебна карактеристика може и даље бити једини области Биг Ред. Надамо се да нећемо морати да чекају много више времена да сазнамо све детаље. Још једна слика после паузе.

[Хвала, Самер]

Наставити читање ГСМ Нексус премијера пролази кроз ФЦЦ, вероватно да би добили АТ & Т-?

ГСМ Некус Премијер пролази кроз ФЦЦ, вероватно насловом да је АТ & Т? првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 08 Окт 2011 12:49:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Пхандроид , Бежични Доброта | извор ФЦЦ , 2 | Емаил тхис | Цомментс

Би требало да књига Аутори Спроводити модел Покровитељи?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OzhfSMX_Y6A/Should-Book-Authors-Pursue-a-Patronage-Model:
бларкон пише "Са ебоок пада цена, а неки чак и не желе читаоци да плати више од 99 центи за ебоок, неки аутори почињу да размотри потез назад на патронатом модел који је успешан у обезбеђујући им живот пре широкој употреби ауторских права Можда овакав модел раде или су дани у којима мидлист аутор може да живи од свог рада остатак 20. века. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Орацле-ов амбициозан план за цлиент-сиде Јава

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2tZTnqytE4Q/Oracles-Ambitious-Plan-For-Client-Side-Java:
снидек пише "Фатална Изузетак је Нил МцАллистер сугерише да прави вести из ЈаваОне ове године је Орацле-ов амбициозан план за ревитализацију Јаву на десктоп, Веб и мобилне уређаје" То је било примамљиво да преузме. да је Орацле, са својим јаким предузећа фокус, би игнорисати клијента у корист центара података технологије као што су Јава ЕЕ. Ове недеље, сазнали смо да то није случај у ствари, прави вести из ЈаваОне овогодишњој конференцији у Сан Франциску, не може се Орацле планира за Јава 8. и 9.. али откриће да Орацле је припремају за нови, одржив притисак иза Јаве за десктоп, Веб и мобилне уређаје. Ако може да успе у својим амбициозним плановима, својој страни клијента Јава може да буде тек почетак. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Недеља у ИТ: Етси је лоше изборе, ботнет-и угљен-неутралан дата центрима

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ldEb4ouWzB0/week-in-it-etsys-poor-choices-botnets-and-carbon-neutral-data-centers.ars:

Када је "паметан" крене наопако: како Етси превазишао лоша архитектонска изборе : У 2007, Етси направио велику опкладу на домаћег посреднички да помогне скалабилност сајта. Пола године, након што је уживо узети, компанија је одлучила да га напусти. Као виши софтверски инжењер у Етси рекао, "ако радиш нешто" паметно ", вероватно радите погрешно."

Не може зауставити цвркут: опасност и обећање-друштвеног умрежавања за ИТ : Да корпоративне ИТ одељења, Твиттер и Фацебоок и ЛинкедИн често изгледају као цурења чека да се догоди. Или још горе-као што је напад вектора за социјални инжењеринг. Али корисници ће објавити да их са или без дозволе, тако да је изазов, јер је прислушкивање потенцијалног друштвеног умрежавања, док смањењу ризика.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Дневни крцкање: Блимп

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ItGlQrbO5Ek/:
1442

Овде су неке од постова јуче на ТецхЦрунцх гаџети:

Одштампате сопствене Катанац
Огромна војна Балон спрема да лети и шпијун
Шта се кува на Ровио? Љут Птице Кувари, филмови и - Гасп - Игре (ТЦТВ)
ЦЕАТЕЦ 2011: Панасониц робот за помоћ и страшан РоботицБед у акцији (Видео)
Ултимате Фанбои Масхуп: Аппле Сири Задовољава портала ГЛаДОС