събота, 8 октомври 2011 г.

Цоолер Мастер представио Силент Про Хибридни бешумни серија напајања

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/08/cooler-master-launches-silent-pro-hybrid-fanless-series-of-power/:
Цоолер Мастер Силент Про серија Хибридни
Десктоп ПЦ напајања су тешке да се о узбуђен, без обзира колико карактеристике које стрпати унутра Али Цоолер Мастер Силент Про хибридни бешумни серија је заправо прилично привлачна. Понуда није заправо "бешумни", али она има бешумни мод који се може користити за смањење буке машина, барем до оптерећења прелази 200В праг. Додајте на то 90 одсто ефикасности, потпуно модуларни каблови и контролна табла која вам омогућава да ручно подесите брзину вашег система навијача и да гледате прилично убедљиве производ за уради сам десктоп ентузијаста. Као што сте могли да иако претпоставили, све ове фенси функције не долази јефтина. Цоолер Мастер нуди три различита модела: 850В, 1050В и 1300В, које се крећу у цени од $ 200 до $ 300 - значајан комад промени баците на било коју компоненту. Они ће бити испоруке овог месеца у САД и Азији, са Европом да прати у новембру. Погледајте комплетну ПР-после паузе.

Наставити читање Цоолер Мастер представио Силент Про Хибридни бешумни серија напајања

Цоолер Мастер представио Силент Про Хибридни бешумни Серија напајања првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 08 Окт 2011 06:55:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Далеки Исток Гизмос | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар