събота, 8 октомври 2011 г.

Фацелоцк око хитова Ови Сторе, Симбиан телефоне оквир твоје лице за безбедност

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/08/facelock-app-hits-the-ovi-store-symbian-handsets-frame-your-fac/:
Откључавање телефон не добити било лакше него једноставна дезеном превлачења или унапред подешен ПИН. Али за нервозна међу вама, постоји алтернативно решење да се осећате и самоуверено футуристички, и веома смешно. Фацелоцк, препознавање лица безбедности око најавио назад на Нокиа Ворлд 2010 , је коначно мосиед на преко на Ови Сторе, Бета командом у вучу. Екран Закључавање технологија функционише прилично као што бисте очекивали: Када сте подесили статичка слика вашег лица, као код, испред камера ће онда меч до своје кригла и, Престо магијско-, имаћете приступ на ваш уређај. Бесплатна апликација је очигледно компатибилан само са Симбиан 3 телефона, иако су оне љуљање Ана и Бел не би требало да наиђете на било какве проблеме. Спремни да се суоче / офф са свог телефона? Затим притисните горе на линк испод извор за преузимање робе бесплатно.

[Хвала, Џери]

Фацелоцк око хитова Ови Сторе, Симбиан телефоне оквир твоје лице за безбедност првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 08 Окт 2011 04:43:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Нокиа ХД блог (Превод) | извор Ови Сторе | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар