петък, 15 април 2011 г.

Оперативног система Виндовс 7 сертификоване Телефон мицроСД картице које се појављују у АТ & Т продавницама: $ 32 за 8ГБ

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/15/windows-phone-7-certified-microsd-cards-emerge-at-atandt-stores/:
Па, добро - шта имамо овде? За похлепан кориснике оперативног система Виндовс 7 Телефон , можете без сумње сетити граја прошле године око тзв проблема са прихватањем МицроСД Мицрософт најновији и највећи мобилни оперативни систем картице. били бисмо ударали са вестима о "ВП7 сертификованих мицроСД картице", али чак и сада, они су више духа него реалност. То је рекао, изгледа као да се окреће табеле, са неописив АТ & Т продавнице грабе свеже залихе "сертификовани" 8ГБ класе 4 мицроСДХЦ картице. На основу паковању, то је прилично јасно да Мицрософт узимање овде вођство, али је компанија СанДиск је витезом да обезбеди хардвер. $ 32 ће ускоро добија картицу која не саму себе да уништи након уметања у Самсунговог Фокус, а ми смо погађање да ће они бити доступни за куповину пре него касније. Дакле, величине горе, или шта?

[Хвала, Анонимни]

Оперативног система Виндовс 7 сертификоване Телефон мицроСД картице које се појављују у АТ & Т продавницама: $ 32 за 8ГБ првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 15 Маи 2011 16:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Цисцо Циус андроид таблета сада наручује, неопходан на терену представник "увек МУП

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/15/ciscos-cius-android-tablet-now-orderable-requisite-field-repr/:
Цоол свој авиони, Бастер - Цисцо и даље нема ближе спајања потрошача царство . Ако ћете подсетимо, ово овде је у ствари андроид Таблет представљен на фронт-енд године, али је и даље један за бизнис секта. Ривал приручника као радни човека таблета, Циус сада наручује преко вашег Цисцо области заступник и / или овлашћеног продавца компаније Цисцо. Наравно, праћење му / јој доле на петак је сасвим друга ствар, али можете да очекујете прве пошиљке да изађу ", овог месеца". Узбуђен? Јаззед? Бистрим преко? Ви Бетцха.

Цисцо Циус андроид таблета сада наручује, неопходан на терену представник "увек МУП је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 15 Маи 2011 13:38:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Микро | Соурце Цисцо | Емаил тхис | Цомментс

Енгадгет Подцаст 236 - 04.15.2011

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/15/engadget-podcast-236-04-15-2011/:
Ве'ре нот гонна лаж, ове недеље, ми смо свуда. Приручника шегачење? Ми смо га. Дуал приказан Андроид анализа? Проверите. Цоол хаос Кинецт? То је у торби. И тако даље и тако даље, уз глатке сегваис између тема на овој страни Андромеда галаксије. То је Енгадгет Подцаст, опет, за први пут - знамо га, своје је, неговати га.

Домаћини: Тим Стивенс, Дарен Мурпх
Гости: Мириам Јоире, Владимир Савов
Продуцент:
Трент Волбе
Музика: Лигхт Ми Фире

00:04:00 - БлацкБерри приручника преглед
00:22:58 - Киоцера Ехо преглед
00:34:45 - Виндовс Пхоне додаје мултитаскинг, дубље оперативни систем интеграције, као и сензор приступа Дев платформу
00:43:44 - ХТЦ 4Г Службени Сенсатион: 1.2ГХз дуал цоре, КХД екран, и смисла 3,0
00:46:46 - Шта је 'ик.Мац.МаркетингНаме "и зашто је наведен као подршку уређај за ИОС Аппс?
00:51:32 - Цисцо убијање Флип линију камкордера, акинг 550 запослених у реструктурирању напора
01:00:00 - Ад подржава запалити на брод 3. мај: чува $ 25, обухвата много мамац
01:03:15 - Интел подржава УСБ 3,0 уз Тандерболт, који долазе са Бршљан мост у 2012
01:04:55 - АМД туче Интел ударац, потврђује УСБ 3.0 подршка у будућим чипсетовима
01:06:38 - Нетфликс за Ксбок 360 у току са Кинецт подршку, сви талас!
01:10:23 - Мицрософт детаљно Кинецт СДК за Виндовс ПЦ-, обећања 'робустан скелетних праћење "(упдате)
01:10:38 - Спотифи најављује нове границе за бесплатну услугу, се нада да ће размотрити своје опције премија






Слушајте Подцаст

Претплатите се на Подцаст

[ иТунес ] Претплатите се на подцаст у иТунес-у директно (Енханцед ААЦ).
[ мп3 РСС ] Додај Енгадгет Подцаст Феед (у МП3 формату) на ваш РСС агрегатор и имају Схов испоручене Ау

Бразилска полиција живети Робокап фантазије, тестирање наочаре да скенира за криминалце

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/15/brazilian-police-live-out-robocop-fantasies-test-glasses-that-s/:
Пре Олимпијских игара 2016 (и на хиљаде посетилаца то ће Драв), војне полиције у Сао Паолу и Рио де Жанеиро тестирамо наочаре са грлом камера способна за скенирање гужви за криминалце. Камера анализира 46.000 биометријских поена на до 400 лица у секунди - а затим податке које добија у односу на базе података и до 13 милиона људи. Ако се деси да одговара шољу хтео лично или познате кривца, црвено светло ће се појавити на малом екрану повезан са чаше. А, у обрту посебно примерен Робокап, наочаре се могу калибрисати да бисте увећали од 12 миља далеко, али они ће обично се користити за управљање гужве на много личне 50 метара (164 стопа). За сада, локална полиција ће их користити да се укроти гужве (и вероватно туче) на фудбалске утакмице, па чак и концерте, али се надају да ће на крају прати оне гужве руте маратон. Што се тиче нас, ми смо све врсте радознали. Где су десетине милиона лица долазе из - Деда Наугхти и лепо листу? Шта ако људи носе маске? Или наочаре ноћу?

Бразилска полиција живети Робокап фантазије, тестирање наочаре да скенира за криминалце првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 15 Маи 2011 14:49:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гизмодо | Соурце Телеграф | Емаил тхис | Цомментс

Књиге: Линукс схелл сцриптинг кувар

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o2hOUdq_Za0/Book-Review-Linux-Shell-Scripting-Cookbook:
веллореан пише "Ја сам читао Линукс схелл сцриптинг кувар по Саратх Лаксхман, објавио Пацкт, за време док већина људи које знам уче скрипте љуске себе., био сам у потрази да освежите моје појмове мало као и да има референцу лагање око на столу за брзи приступ. " Прочитајте испод за остатак прегледа веллореан је.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Скипе за андроид Могу цурења података злонамерним Аппс

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IKJ_PgnLT8k/Skype-For-Android-Can-Leak-Data-To-Malicious-Apps:
Анонимни читалац пише: "Изгледа да Скипе налог информације на Андроид телефон остаје читљив од стране свих у стандардну инсталацију, бар за неке верзије Скипе-у дивље То омогућава другим потенцијално злонамерног апликација да зна све о вама да Скипе зна. (контакти, историја шта год сте о томе причали, или ко вас зове, бројеве телефона, личне информације). Скипе је рекао да се ради на томе да поправи оно што изгледа једноставно питање дозволе за датотеку То баца мало више светла на колико. приватне информације свима поклања бесплатно само поседовање телефон са пола погрешно цхмод ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Соларна Пробој може да обезбеди власт без соларне ћелије

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M8HVWszxFQg/Solar-Breakthrough-Could-Provide-Power-Without-Solar-Cells:
Анонимоус Реадер савета Универзитета у Мичигену вести о стварању оно што се назива "оптички батерије", који би могли довести до коришћења соларне енергије, без традиционалних соларних ћелија (апстрактно). Цитирање. "Светлост је електричних и магнетних компоненти До сада, научници мислили ефекти магнетног поља су били толико слаби да би могли да буду игнорисали Шта Ренд и његове колеге открили је да у правом интензитету, када светлост путује кроз материјал. која не спроводи струју, светло поље може да генерише магнетно ефеката који су 100 милиона пута јаче него што се очекивало Под овим околностима, Магнетни ефекти развија снагу одговара јак електрични ефекат.. "То би могло да доведе до нове врсте соларне ћелије без полупроводника и без апсорпције за производњу пуњења сепарацију ", рекао је Ранд." У соларне ћелије, светло иде у материјал, добија упија и ствара топлоту. Ево, очекујемо да имају веома ниске топлоте оптерећења. Уместо светлости се апсорбује , енергија се складишти у магнетног момента Интензивна магнетизације може бити изазвана интензивним светлом и онда је коначно у стању да обезбеди капацитивних извор напајања. '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мок ривала Мицрософт-ов "Матерњи ХТМЛ5 'потраживања

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M7TASnTKum0/Rivals-Mock-Microsofts-Native-HTML5-Claims:
ЦВмике пише "Мозила и Опера се ругајући претраживача ривала Мицрософт употребе термин" матерњи ХТМЛ5 "да опише Интернет Екплорер-9 и у развоју ИЕ10 као оксиморон, покушај да се отме отворени стандард и маркетиншки трик. У уторак, Мицрософт Декан Хацхамовитцх, извршне власти, који води ИЕ групе, користе термин неколико пута током уводној на МИКС, компаније годишње Веб Девелоперс Цонференце, а пратећи пост на ИЕ блогу Хацхамовитцх тврдио у свом главном. да је, "само матерњи искуство на веб ХТМЛ5 је данас на Виндовс 7 са ИЕ9. " Аса Дотзлер, Мозилла директор развоја заједнице, одговорио подругљиво у бугзилла: "Прилично сам сигуран Фајерфокс 5 има" потпуну матерњем ХТМЛ5 "Подршка Ми би требало да реше ово као фиксна и будите сигурни да пусти свет знамо победили Мицрософт испоруке *. комплетан * матерњи ХТМЛ5. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Председник Обама се жали Бела кућа технологија је '30 година иза '

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/15/president-obama-complains-white-house-technology-is-30-years-be/:
Председник Обама се може садржај помоћу мало застарео (мада признајем сигуран), БлацкБерри док сте у покрету, али изгледа да је он много више разочаран у технологије у Белој кући сама. Говорећи на прикупљање средстава у Чикагу ове недеље, Обама је рекао да "када је реч о технологији, ми смо као 30 година иза", и он није само само говори о неким древним оперативног система Виндовс десктоп преостало из претходне администрације у западном крилу. Он је наставио да се жале на недостатак "цоол телефона и ствари", рекавши: "Ја сам председник САД, где је фенси дугмад и ствари и великом екрану се појављује То се не догађа.". Можда он може добити неки од његових нове технологије индустрије пријатеља да му помогне са тим, ако успе да се населе у за други мандат.

Председник Обама се жали Бела кућа технологија је '30 година иза " првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 15 Маи 2011 13:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце @ Марккноллер (Туиттер) , Фок Невс | Емаил тхис | Цомментс

Кинецт погон "Јеллибеан" фотељу рукама-о (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/15/kinect-driven-jellybean-armchair-hands-on-video/:
Да, то је оно што се дешава када се комбинују Кинецт са наслоњача на моторизованим платформи - савршено нормални људи раде одлично имитира зомби! Ове недеље на Мицрософт мик 11 Девелопер конференцији интернет, предузимљиви Клинт Руткас од Цодинг4Фун / Канал 9 славу показао скине Кинецт погон "Јеллибеан" фотеља на сцени у току уводно, а касније и нека наш врло властити Шон Холлистер је потребно за Спин. Нажалост, ми смо пропустили шансу да ухвати ову посебну прилику на видео за потомство када је лаптоп се користи за контролу овог Оверлорд фотеља понестало сока у завршној фази наше праксе покренути. Моторизовани платформа користи осам батерија, четири омнидирекциони точкови свака са својим мотором, и пар мотора контролера повезан са лаптопа који тумачи улаз из Кинецт (користећи нови СДК за Виндовс ) и обезбеђује визуелне повратне информације возачу. Гест интерфејс доноси читав чудна на живот, па чак и укључује руком сигнал завалити фотељи. Погледајте неке снимке изблиза у нашој галерији испод и гледати наше видео наслоњача у акцију након паузе.

Наставити читање погон "Јеллибеан" фотеља Кинецт рукама-о (видео)

Кинецт погон "Јеллибеан" фотељу рукама-о (видео) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 15 Маи 2011 11:31:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

ВиевСониц Г таблета оверцлоцк на 1.4ГХз, иде на продају за славље

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/15/viewsonic-g-tablet-overclocked-to-1-4ghz-goes-on-sale-to-celebr/:
ВиевСониц Г таблета оверцлоцк на 1.4ГХз, иде на продају за славље
Г таблет није добија много пажње у последње време, полако бледе у заборав, као и новија љубитељ шкриљевца долазе плутају низ реку. Сада, захваљујући КСДА члан персхоот, ВиевСониц Тегра 2 картица има мало више пролећа у свом кораку. је успео да се то ради на 1.4ГХз (40 одсто унапређења у односу на акције), и са способношћу да се покрене ЦианогенМод 7, овог 10,1-инцхер је дефинитивно зараде репутацију као нека врста задовољства хакера. Сада је још лакше да приуште, такође, са Амазона куцање цена до 280 $. Јефтин и твеакабле? Заиста, не би било боље од тога.

[Хвала свима који су послали ово у]

ВиевСониц Г таблета оверцлоцк на 1.4ГХз, иде на продају да би прославили првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 15 Маи 2011 12:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк КСДА-Девелоперс | Соурце КСДА-Девелоперс форуму , Амазон | Емаил тхис | Цомментс

Цровдсоурцинг цензори: Евровизије

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lS3EJBfK5cY/Crowdsourcing-the-Censors-A-Contest:
Чести сарадник Бенет Хаселтон се вратио са чланка о томе како сајтове са огромним количинама Кориснички генериран садржај борба да се баве питањем злостављања жалбе, а могу имати користи од гомиле потиче-полицијског система као Мета је Сласхдот-умереност. Он пише "у мрежу обмана, Јевгениј Морозов наводи примере онлине руља која поднео лажне жалби на злоупотребу, како би се затвори про-демократских група на Фацебоок и ИоуТубе видео снимака критикујући Саудијска краљевска породица И'ве гот. Идеју за алгоритам који би помогне у решавању проблема, а ја сам нуди $ 100 (или донацију у добротворне сврхе по свом избору) за најбољу предложио побољшање, или алтернативно, или критике од идеје предложене у овом чланку. " Кликните на линк испод да бисте прочитали остатак његове мисли.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гимп 2.7.2 Релеасед - Још један корак ка 2,8

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/10iiysC8cf4/GIMP-272-Released-mdash-Another-Step-Toward-28:
Анонимни читалац пише "програмери у ГИМП-коначно издао нову верзију развоја на путу за Гимп Гимп 2.7.2 2,8 укључује велики гомила промена - али је не треба користити за производњу" Ново издање садржи слој групе.. (које су уведене после 2.7.1), скоро готов текст-на-платну функцију, потпуно нови мотор четком и наравно нови сингл прозору режим '. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.