петък, 15 април 2011 г.

Херц покреће по сатима ЕВ изнајмљивање у Лондону, само-задовољство долази без

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/15/hertz-launches-hourly-ev-rentals-in-london-self-satisfaction-co/:
Повезати Херц
Уговор без мобилних телефона, пад стопе брак и ауто-сервисе за размену свих нас обавестите да сте гомила цоммитментпхобес. Срећом по вас свет је спреман да обавежу своје водњикав начин, и за оне који се десити да имају мало зелене пруге, повезати Херц нуди сату одмор на електричне аутомобиле. Након лансирања свог ев изнајмљивање програма овде у Њујорку прошле године , Херц је обећао да се прошири на неколико других градова и земаља до краја 2011, са Лондоном се поред на мрежи у петак. Британски урбаних аверзију на аутомобилу власништво ће бити у могућности да изаберете из флоте возила, укључујући иМиеВ , Ниссан ЛЕАФ и Ренаулт , опсег захваљујући смањена анксиозност до града 16 станица за пуњење. То није тачно Јетсонс, али ако је ово будућност транспорта, ми смо у реду са тим - мислимо Мајка Земља је превише.

Херц покреће по сатима ЕВ изнајмљивање у Лондону, само-задовољство долази бесплатно првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 15 Маи 2011 01:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ТецхЦрунцх | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар