петък, 15 април 2011 г.

БМВ и Сиеменс-партнерство за бежичне пуњење ЕВС, сечење кабла у мају

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/14/bmw-and-siemens-partnering-for-wireless-charging-evs-cutting-th/:
БМВ и Сиеменс-партнерство за индуктивно пуњење ЕВ суђења, сечење кабла ово може
Назад на ЦЕС-у смо били збуњен од Фултон Инноватион је визија будућности за бежично напајање, која је укључивала индуктивно-оптужен Тесла Роадстер. Дакле, неко је заправо што је реалност. Сименс и БМВ- су партнерства на пољу суђења за индуктивни пуњаче, са уређајем сам што свој деби у мају испред ње су распоређени у Берлину у јуну. У теорији, они могу бити инсталирани у паркиралишта, такси редовима, и наравно прилазних путева, потопљен право у земљу - из вида и ума. Ни компанија која говори прототип аутомобила ће бити дата могућност да ухвати таласа који индуктивни цхаргестерс ће они бити избацивање, али бисмо опасност Претпостављам да ће бити једна од новог БМВ- И аутомобиле , који не ће изгледати готово као футуристички као невидљиве точкови горе који изгледају да су побегли из Вондер Воман скуп.

[Хвала, Џејсон]

Наставити читање БМВ и Сиеменс-партнерство за бежичне пуњење ЕВС, сечење кабла у мају

БМВ и Сиеменс-партнерство за бежичне пуњење ЕВС, сечење кабла у мају првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 14 Јан 2011 16:53:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Е90Пост.цом Форум | Соурце Сиеменс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар