петък, 15 април 2011 г.

Председник Обама се жали Бела кућа технологија је '30 година иза '

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/15/president-obama-complains-white-house-technology-is-30-years-be/:
Председник Обама се може садржај помоћу мало застарео (мада признајем сигуран), БлацкБерри док сте у покрету, али изгледа да је он много више разочаран у технологије у Белој кући сама. Говорећи на прикупљање средстава у Чикагу ове недеље, Обама је рекао да "када је реч о технологији, ми смо као 30 година иза", и он није само само говори о неким древним оперативног система Виндовс десктоп преостало из претходне администрације у западном крилу. Он је наставио да се жале на недостатак "цоол телефона и ствари", рекавши: "Ја сам председник САД, где је фенси дугмад и ствари и великом екрану се појављује То се не догађа.". Можда он може добити неки од његових нове технологије индустрије пријатеља да му помогне са тим, ако успе да се населе у за други мандат.

Председник Обама се жали Бела кућа технологија је '30 година иза " првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 15 Маи 2011 13:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце @ Марккноллер (Туиттер) , Фок Невс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар