петък, 15 април 2011 г.

Кенет Цобонпуе је биоразградиве кола: Време за јарку Гремлин застарева у свом дворишту

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/15/kenneth-cobonpues-biodegradable-car-time-to-ditch-the-gremlin/:
Да ли постоји неки вид тужније од 1958 Плимут фурија трулежи у шуми, Кристин стилу, њена мртва фарови зури у сутон? Ми не мислимо тако. Зато смо веома вртоглав над Финикс Роадстер Кенета Цобонпуе је, биоразградиве концепт аутомобил направљен од бамбуса, ратана, челика и најлона. Стил мудар, то је негде између подупрте Тата Нано и Теслиних Роадстера , и нема речи о томе шта још може да иде испод хаубе - вероватно омањем електрични мотор ... или Стардуст погон једнорога, можда. То фанки изгледа тело би требало да траје просечне дужине власништва, а после пет година (или чак и дуже, у зависности од састава), он може бити замењен или природно вратио Ма Земљу. Један од потенцијалних мана биоразградиве возила? Нема више " мртвих аутомобила "Флицкр албума. Такође, не дају.

Кенет Цобонпуе је биоразградиве кола: Време за јарку Гремлин застарева у свом дворишту првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 15 Маи 2011 03:46:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Геарлог | Соурце Инхабитат | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар