петък, 15 април 2011 г.

НАВИГОН МобилеНавигатор за ИОС ажуриран са појачаном реалношћу, безбедност функције камере

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/14/navigon-mobilenavigator-for-ios-updated-with-augmented-reality/:
НАВИГОН тек недавно избацио модеран иПхоне, комплет за аутомобил за коришћење са својим ИОС навигацију апликација, а сада је такође најавио прилично значајан упдате сама апликација. Поред свих уобичајених основне функције навигације, МобилеНавигатор 1,8 сада се такође може похвалити Измењена реалност компонента под називом "Стварност скенер" који преклапања тачака од интереса на врху уживо камером, као и нови "сигурносних камера", функција која упозорава ви брзине и црвено светло камере (доступан као апликација у куповину за $ 4.99). Шта више, Навигон је такође одустала од цене преко одбора за прилику - пун апликација са мапама за све у Северној Америци ће сада сте уназад само $ 45 до 18. априла, док је верзија само за САД или Канади покренути $ 35 по комаду. Пуна је саопштење за јавност након паузе.

Наставити читање Навигон МобилеНавигатор за ИОС ажуриран са појачаном реалношћу, безбедност функције камере

НАВИГОН МобилеНавигатор за ИОС ажуриран са појачаном реалношћу, безбедност функције камере првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 14 Јан 2011 23:52:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце иТунес | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар