петък, 15 април 2011 г.

Бразилска полиција живети Робокап фантазије, тестирање наочаре да скенира за криминалце

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/15/brazilian-police-live-out-robocop-fantasies-test-glasses-that-s/:
Пре Олимпијских игара 2016 (и на хиљаде посетилаца то ће Драв), војне полиције у Сао Паолу и Рио де Жанеиро тестирамо наочаре са грлом камера способна за скенирање гужви за криминалце. Камера анализира 46.000 биометријских поена на до 400 лица у секунди - а затим податке које добија у односу на базе података и до 13 милиона људи. Ако се деси да одговара шољу хтео лично или познате кривца, црвено светло ће се појавити на малом екрану повезан са чаше. А, у обрту посебно примерен Робокап, наочаре се могу калибрисати да бисте увећали од 12 миља далеко, али они ће обично се користити за управљање гужве на много личне 50 метара (164 стопа). За сада, локална полиција ће их користити да се укроти гужве (и вероватно туче) на фудбалске утакмице, па чак и концерте, али се надају да ће на крају прати оне гужве руте маратон. Што се тиче нас, ми смо све врсте радознали. Где су десетине милиона лица долазе из - Деда Наугхти и лепо листу? Шта ако људи носе маске? Или наочаре ноћу?

Бразилска полиција живети Робокап фантазије, тестирање наочаре да скенира за криминалце првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 15 Маи 2011 14:49:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гизмодо | Соурце Телеграф | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар