петък, 17 юни 2011 г.

Су "Нудгинг Тецхнологиес Етички?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g0MvBbPEsVo/Are-Nudging-Technologies-Ethical:
Анонимни читалац пише "Истраживачи су расправљају етике такозваних" нудгинг технологије "- амбијентална технологија система дизајнираних да обликују или утичу на људско понашање, као што су инсталације који подстиче људе да се степеницама уместо лифта користећи вешањем обојене кугле . представљати степенице лифта вс коришћење истраживач на пројекту каже: "Већина људи, кад смо их питали:" Да ли мислите да је то променио своје понашање ", они су рекли не, али подаци показују да је то заправо учинио то.." "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Црна рупа прождире Звезда

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YiXFa7SvKNA/Massive-Black-Hole-Devours-Star:
Х3кк пише "Астрономи су приметили црну рупу сецкање звезде и слање снажне сноп енергије ка Земљи када је први пут приметио је 28. марта од Свифт летелица, мислило се да је урушавање старења звезда, али. Сада Верује се да резултат звезде лутања сувише близу црне рупе, експлодира и конвертовање 10% масе звезде у гама зрачења. енергија упали је и даље видљив телескопа више од две-и-по каснијим месецима, истраживачи извештај у часопису Сциенце. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ГМ-Патенти Дата Мининг метода за пречишћавање Цхеви Волт

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2MAHPvn2Lxc/GM-Patents-Data-Mining-Method-For-Refining-the-Chevy-Volt:
Анонимни читалац пише "патента објављен јуче може да покаже важно средство да ГМ користи како би побољшали будућност модела Волт, а посебно будуће величине батерије Волт примена је усмерена на уплоад вожње навике података из плуралитет возила. на удаљени сервер преко телематика система (на пример, као што је ГМ ОнСтар), а затим пружање алтернативних горива у вези анализа на основу различитих возила профила (на пример, ЕВ са 40 миља опсег). примена предвиђа да се ова анализа бити вредно возила дизајнери или операторима за поређење сврхе. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Јава декодер Одиграно МП3 без употребе блица

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d1b-aeMgzRo/JavaScript-Decoder-Plays-MP3s-Without-Flash:
Анонимни читалац пише "Увођење ХТМЛ5 и супер брз ЈаваСкрипт мотора са најновијим веб бровсер-а је донео са собом богатство нове функционалности фокус изгледа да је стављен на могућност да играте видео претраживачу без блица, или. прављење игара. Али, пројекат рођен из музике Хацкдаи у Берлину је подједнако узбудљив То се зове јсмад и чиста је Јава-декодер који вам омогућава да играте МП3 у претраживачу без Фласх-у.. Тако, на пример, музички уметник би могао да створи сајта и уплоад-песме за посетиоце да слушају, без потребе за било плуг-инова. Алтернативно, зашто не имати МП3 џубокс који могу да репродукују песме са свог хард диск или директоријум Дропбок само учитавање веб сајт? Можете да покушате да се декодер стране посете јсмад.орг сајт где постоји узорак песме, на истом сајту можете прегледати за своје локални фајл да играју Будите опрезни., то ради само у Фирефок 4 + у овом тренутку, али Цхроме подршка долази и већ ради у неким случајевима ". Још један читалац савете вести ЈаваСцрипт ПДФ фајлова.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мицрософт, Гоогле, Твиттер Дебата ХТМЛ5

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mG6tKk287Uk/Microsoft-Google-Twitter-Debate-HTML5:
јбродкин пише "годишња УСЕНИКС конференцији садржану Алл-Стар линију инжењера из Мицрософт, Гоогле, Твиттер и Флипбоард расправљају да ли ХТМЛ5 је" свети грал "за изградњу следеће генерације веб апликација, и да ли мобилни програмери треба да граде сајтове или апликације. Обећање ХТМЛ5 је "врите онце, трчи свуда", али панелисти се нису слагали о томе да ли је технологија довољно добра да би претраживач апликације осећа "домаће". Постојала је општа сагласност да ХТМЛ5 недостаје на мобилним уређајима, као и да је за боље или лошије кретање ка апликације уместо сајтова се вођен мање технологије него императив да зараде новац. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЛулзСец: Нисмо нападају Анонимни

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/FzXnu4XxNhQ/:
Арраи

Прави Трке 2 ХД Вирелесс, два екрана играње са иОС 5 дана иПад 2 хандс-он (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/17/real-racing-2-hd-wireless-dual-screen-gaming-with-ios-5-on-ipad/:

То је само недељу дана после Нинтендо представио два екрана игре на Уии У на Е3, али Аппле иОС 5 бета је већ доноси веома слично искуство у дневну собу - много месеци пре него што Нинтендо конзола најновије Очекује се да ће брод. Смо инсталирали иОС 5 на иПад 2 и Аппле ТВ- , и узео најновију верзију Реал Рацинг 2 ХД за тест вожњу, која омогућава два екрана игре преко Аеродром, без потребе за $ 39 Аппле-ов АВ адаптера . Друге игре, као што је Ангри Бирдс , једноставно огледало приказује иПад (и однос) на вашем ХДТВ, али у реалном Трке потоци 16:9 ХД видео записа.

За ову игру (и ми замислимо много више да дођу), користите иПад као контролер - како током навигације кроз меније и у трци моду - док игре појављује се само на телевизору (мада __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ не приказује неке Виталс, и карту стазе). Ту је приметно заостајање између иПад и Аппле ТВ-а када се користи Аеродром, што може бити проблем за игре у којима тајминг је важан, као што су Роцк Банд , али није изгледало да нас врати у игри Фиреминт је тркачка игра. Све у свему, Аеродром понудио беспрекорну играчко искуство, без иједне штуцање - изненађујуће, с обзиром на иОС 5 само притисните Бета прошле недеље. Тешко да се то уради руку на правди, без видео демонстрацију, па скочи иза паузе за ексклузиван поглед на бежични, два екрана играње на иПад и Аппле ТВ-у.

Наставити читање Реал Рацинг 2 ХД Вирелесс, два екрана играње са иОС 5 дана иПад 2 хандс-он (видео запис)

Прави Трке 2 ХД Вирелесс, два екрана играње са иОС 5 дана иПад 2 хандс-он (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 17. Јун 2011 11:57:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Фиреминт | Емаил тхис | Цомментс

Веб контролом Твеетинг Роомба је савршена олуја уради магије

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/17/web-controlled-tweeting-roomba-is-a-perfect-storm-of-diy-magic/:
Веб контролом Твеетинг Роомба
Постоје три ствари које ће гарантовати ваш уради сам пројекат мало пажње: шамар га на Роомба , база је на Адруино , или да га цвркут. Да ли све три и, добро, имате нердгасм које изазивају мало Направите сточне хране. Стварање видите изнад је веб контролом Твеетинг Роомба шлаг од стране Инструцтаблес члан матцхлигхтер користећи 500 серија вакуум бота и Спаркфун ВиФли штит за Ардуино. Аутономне чишћење може се покренути са било ког места постоји интернет везу и допуне Твиттер да вас корак на његов статус (Ахх! Усидравање слатки док). Док је г. матцхлигхтер био је љубазан осигурала смернице за изградњу сопственог, много стварних кодирања је остало на вама. (Ми смо лењи, да нас само копирајте и налепите додјавола!) Ако мислите да сте добили програмирање котлета, ударио до извора линк за упутства и проверите оригиналног Туиттер феед на више покривеност везу.

Веб контролом Твеетинг Роомба је савршена олуја уради магије првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 17. Јун 2011 13:01:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Инструцтаблес | Емаил тхис | Цомментс

Не, нисмо упутили новог леденог доба

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OTZR9EROSx4/No-Were-Not-Headed-For-a-New-Ice-Age:
пуркиње пише "Необична мирно у Сунчевом циклусу - зове соларна активност минимална - изазвао тврди да ће Сунце охлади Земља, води нас у ново ледено доба Док се Европа није искуство мини ледено доба у току соларне активности најмање три века. Пре веза између сунчевих пега и клима је много компликованије, и то је вероватно ова промена у активности Сунца ће се охлади Земља - или чак да утиче на климу на свим Плус било хлађење које би могле доћи из овог би била мања од. . глобалног загревања што се сада дешава на тако не извуче још који парка; новог леденог доба чини више него вероватно ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гаџет навика Владе

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EiQt3ZO1qn4/The-Governments-Gadget-Habit:
санзибар пише "Савезна набавке базе података открива милионе долара се троше на гаџета Током протеклих 10 година, америчка влада је потрошила $ 117 милиона на купине (укључујући и програме услуга), готово 18 милиона долара на иОС уређаја, око $ 1 милион на ПС3с. , преко $ 500к на Ксбокес, и некако, $ 12к на Зунес. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Оштре Акуос Телефон СХИ12 посете ФЦЦ, флаунтс своје 3Д камера у цртежима

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/17/sharp-aquos-phone-shi12-visits-the-fcc-flaunts-its-3d-camera-in/:
То је ретко да ми видимо Схарп Акуос телефоне овде у САД, али један модел, бар, може бити што дуго путовање у континенталном делу Америке. Телефон назван ЦМДА СХИ12 само бришу ФЦЦ, а након поређења цртежа у извештају снимака уређаја већ на тржишту, ми смо прилично сигурни да је ИС12СХ да Схарп је најавио за Јапан уназад неколико недеља. Иако извештај је обично кратак, када је у питању спецификације, ипак потврђују да телефон има 8 мегапиксела позади 3Д камера, Блуетоотх, Фелица , ГПС, и три-банд ЦДМА (Б0 / Б3 / Б6) повезивање. И иако није у подношењу, ако је то заиста ИС12СХ, онда има 4.2-инчни екран и КХД ради Андроид 2.3 (или тако бисмо надам се, у сваком случају). Наравно, ФЦЦ подношење не значи то ће икада достићи превозник или у продаји у САД-у, периоду. Али, у случају да не, не кажем да нисмо вам главе горе.

Наставити читање Схарп Акуос Телефон СХИ12 посете ФЦЦ, флаунтс своје 3Д камера у цртежима

Оштре Акуос Телефон СХИ12 посете ФЦЦ, флаунтс своје 3Д камера у цртежима првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 17. Јун 2011 12:26:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Просечне људске особе има 60 нове генетске мутације

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dd4atEqkvDk/The-Average-Human-Has-60-New-Genetic-Mutations:
МцГрев истакао прича о новој студији који су сматрали да просечна особа се рађа са 60 генетских мутација, веома мали број који укључују време манипулације или невероватна лековитог фактора. Овај број је мањи од очекиваног, што је довело истраживаче да верују људске еволуције се дешава спорије него што се раније мислило. Од чланак:. "Шездесет мутације може да звучи као много, али у складу са међународним тимом генетичара иза нова истраживања, то је заправо мање од очекиваног" Ми раније проценио да би родитељи допринети просеку од 100 до 200 грешке на њихово дете, "Филип Авадалла, генетичар са Универзитета у Монтреалу, који ко-је водио пројекат, рекао је у саопштењу." Наша генетска студија, прва те врсте, показује да су ствари много мање грешака, или мутације, '.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


'Деад медија "никада није Дие

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UyPQ1sblFGc/Dead-Media-Never-Really-Die:
јоабј пише "стриминг музички сервис је доступан пре 100 година преко телефона, преко Телехармониум примитивна верзија Пхотосхоппинг је могуће са Црног Огледала у 18. веку.. Док технологија и медијских платформи отићи застарели на све бржи темпо, идеје они никада не умиру изазвати Они добијају апсорбује новијих технологија, или се барем конзервисани хобисте (голубове писмоноше) или ниша тржишта (Морзеов код), тврдио је НИУ постдокторским истраживач Финац Брунтон на УСЕНИКС конференцији за новинаре.. Ја, ја чекам упдате визуелног кортекса стимулације Сан Машине из 1960-их. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.