петък, 17 юни 2011 г.

Прави Трке 2 ХД Вирелесс, два екрана играње са иОС 5 дана иПад 2 хандс-он (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/17/real-racing-2-hd-wireless-dual-screen-gaming-with-ios-5-on-ipad/:

То је само недељу дана после Нинтендо представио два екрана игре на Уии У на Е3, али Аппле иОС 5 бета је већ доноси веома слично искуство у дневну собу - много месеци пре него што Нинтендо конзола најновије Очекује се да ће брод. Смо инсталирали иОС 5 на иПад 2 и Аппле ТВ- , и узео најновију верзију Реал Рацинг 2 ХД за тест вожњу, која омогућава два екрана игре преко Аеродром, без потребе за $ 39 Аппле-ов АВ адаптера . Друге игре, као што је Ангри Бирдс , једноставно огледало приказује иПад (и однос) на вашем ХДТВ, али у реалном Трке потоци 16:9 ХД видео записа.

За ову игру (и ми замислимо много више да дођу), користите иПад као контролер - како током навигације кроз меније и у трци моду - док игре појављује се само на телевизору (мада __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ не приказује неке Виталс, и карту стазе). Ту је приметно заостајање између иПад и Аппле ТВ-а када се користи Аеродром, што може бити проблем за игре у којима тајминг је важан, као што су Роцк Банд , али није изгледало да нас врати у игри Фиреминт је тркачка игра. Све у свему, Аеродром понудио беспрекорну играчко искуство, без иједне штуцање - изненађујуће, с обзиром на иОС 5 само притисните Бета прошле недеље. Тешко да се то уради руку на правди, без видео демонстрацију, па скочи иза паузе за ексклузиван поглед на бежични, два екрана играње на иПад и Аппле ТВ-у.

Наставити читање Реал Рацинг 2 ХД Вирелесс, два екрана играње са иОС 5 дана иПад 2 хандс-он (видео запис)

Прави Трке 2 ХД Вирелесс, два екрана играње са иОС 5 дана иПад 2 хандс-он (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 17. Јун 2011 11:57:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Фиреминт | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар