петък, 17 юни 2011 г.

Велика Британија мобилне компаније да циљ Гоогле-новчаник, желимо у на НФЦ акцији

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/16/uk-mobile-companies-take-aim-at-google-wallet-want-in-on-the-nf/:
Србија Мобилни Компанија плаћања платформе
О Гоогле-а, нисте мислите да сте били ће имати све мобилна плаћања забавно зар не? Док сте бета тестирање у Њујорку и Сан Франциску нека велика имена преко баре у потрази за доминирати целу Британији. Водафоне, Телефоница, и све Свуда (јоинт вентуре између Оранге и Т-Мобиле) су комбиновањем снаге да створе мобилног плаћања и маркетинг систем који ће се на Гоогле-новчаник и понуде пре него што уопште изађу терену на Британским острвима. Ова платформа ће бити отворен за све заинтересоване, укључујући Гоогле, (знате, у случају да одлучи да направи новчаника само за САД аферу) и компаније обавезале су се да подацима о клијентима из руку трећих лица. Пројекат је још увек у врло раној фази развоја, али мобилни провајдери нису Дилли даллиинг - они очекују напоре да сноси НФЦ-воће пре краја године.

Велика Британија мобилне компаније да циљ Гоогле-новчаник, желимо у на НФЦ акцији првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 16 Апр 2011 19:18:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Валл Стреет Јоурнал- | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар