петък, 17 юни 2011 г.

Цалифорниа зауставља аутоматски телефонски именик испоруку након притиска из Веризон

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/16/california-stops-automatic-phone-book-delivery-following-pressur/:
Дуго смо познати папир књиге су у опадању , али сада смо сведоци првих одзвонило фаттест свих њих. Калифорнији комуналне комисије је одлучио да се више не испоручује доорстопс стамбених књиге телефона, осим ако људи посебно питати за то - потез који је требало да спречи 1.870 тона материјала од уласка отпада државе. Калифорније, као и сви остали, могу да претражују Вхите Пагес мрежи, али и даље ћете бити у могућности да захтев копију папира или ЦД-РОМ ако су осећај старомодне. За сада, међутим, држава ће наставити да брод влади Беле стране и Иеллов Пагес за локалне пословне именике (у пост-Иелп свету, који изгледа застарело). Шта је посебно фасцинантно у вези свега овога је да је притисак да престане аутоматски испоруке именику дошао из нико други до Веризон, који монтиран случај још у октобру, наводећи огромне људске и природне ресурсе захтева да би добили ажуриране телефонски именици у руке људи сваке године. Наравно, процењена 1.870 тона избећи отпада део 660.000 тона БантхеПхонеБоок.орг каже да томова стварају сваке године, али ево у нади да ће бити довољно да би друге државе обратите пажњу.

Цалифорниа зауставља аутоматски телефонски именик испоруку након притиска из Веризон првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 16 Апр 2011 15:55:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Дигг | извор Реутерс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар