събота, 11 декември 2010 г.

Федералните да приеме "Облак Първо ИТ политика

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0T8xMaUOdTs/story01.htm:
theodp пише "The White House четвъртък обяви плановете си за преструктуриране на ИТ чрез консолидиране на федералното правителство центрове за данни и приложения, както и приемането на така наречения" облак първия "политика. оповестени от страна на федералните CIO Vivek Kundra, 25-Point план (PDF) призовава за рязане 800 центрове за данни от 2015 г., както и пренасочване работа за изчислителни облаци системи. Политиката на новия "Облак Първи" цитира способността на Animoto.com да мащаб срещу краткотрайни Cars.gov на правителството (Парични за таратайки), въпреки че Google Trends показва, че това може да бъде донякъде на една ябълка към портокали сравнение за оправдаване ИТ националната стратегия. Докато говорим облаци, един таг облак от 25-те точки план подчертава, че Федералният разчитат повече на ИТ програма и управлението на договорите, а не компютърни науки магия да дава "за подобряване на производителността, че частната индустрия реализира от ИТ." Не е buzzkill, но тези от вас, празнува CS образование седмица може да бъде посъветван да се помисли и магистърска степен, ако искате Федерална ИТ кариера ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Интервал на Патентното дело срещу Световната Уволнение

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/foJfTfZdIUQ/story01.htm:
randall77 пише с актуализация на историята ние обсъдихме през август за костюм за нарушаване на патент, подадени от интервал лицензиране, фирма, управлявана от Microsoft съосновател Пол Алън, срещу много от големите технологични компании по неясни и до голяма степен определени методи на работа. Този патент костюм вече е било отхвърлено. Цитирайки Гроклоу ":" Съдът, договорени с Google и др, че "липсва адекватно фактически подробности, за да отговарят на предписанията на Twombly и Икбал, както и" не успява да осигури достатъчно фактически подробности, както е предложено във форма "18". Съдът не е съгласна с интервал лицензиране на Алън, че двата случая не се прилагат за патентни жалби, но това не е необходимо дори да отидете там: "Съдът не намира за необходимо да се определи дали формуляр 18 вече не е адекватна под Twombly и Икбал, тъй като жалбата на ищеца не отговаря на нито едно от тълкуванията на Върховния съд на член 8 или формуляр 18. " Отидете на Google. Това е аргумент в своите предложение за уволнение, заедно с. AOL Google се казва, че жалбата е твърде неясна, за да отговаря на стандартите съгласно Ашкрофт срещу Икбал, 129 S. Ct. 1937 г. (2009 г.) и Белите Atl. АД срещу . Twombly, 550 САЩ 544 (2007 г.). След това, след интервал лицензиране изведе на по-нисък стандарт патент форма мисъл трябва да се прилагат вместо това, AOL скочи в заявявайки, че тя е била твърде неясна при този стандарт дори и съдът се съгласи.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Флота прототип железопътния пистолет снаряд удари Мах 7 на 33 мегаджаули, сърцата ни да не сгрешите (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/11/navys-prototype-rail-gun-projectile-hits-mach-7-at-33-megajoule/:
http://www.engadget.com/2010/12/11/navys-prototype-rail-gun-projectile-hits-mach-7-at-33-megajoule/
Железопътен пушки да играе главна роля в почти всяка въображаема битка за бъдещето, независимо дали това е гигантски роботи се борят за контрол на вътрешната сфера или последния останал член на Noble Team борбата край пакт инвазия толкова дълго, колкото е възможно. Те са неща, тоест по-напреднали мечти, и благодарение на американския флот те са по-близо до разгръщане от всякога. Преди три години морската ни пренасяни сила управлява един 8 megajoule взрив , сега си учените са повече от три пъти, че: 33 мегаджаули ускоряване на един снаряд използват магнити. Това правомощие означава скорости от 7 за гол охлюв и ток диапазон от 100 мили, но надеждата е най-малко двойно, че към момента тези неща започват констатация се монтира на палубите на бойни кораби през 2025 г.. В този момент те ще се намали нуждата от стаи пълни с прах такси и свързаните с тях опасности, които идват заедно с експлозивни снаряди, но вместо това ще трябва да направят място за това, което изглежда да е склад пълен с кондензатори. Има и видео на това нещо в действие по-долу, и вие ще съжаляваш, ако я пропуснете.

[Благодаря, Джейкъб Л.]

Продължавам четене флота прототип железопътния пистолет снаряд удари Мах 7 на 33 мегаджаули, сърцата ни да не сгрешите (видео)

Флота прототип железопътния пистолет снаряд удари Мах 7 на 33 мегаджаули, сърцата ни да не сгрешите (видео) първоначално се появи на Engadget на Съб, 11-ти декември 2010 г. 15:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник "Фокс Нюз" | Изпрати | Коментари

Backscatter рентгенови машини лесно заблуден

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rNWQa4D7UA0/story01.htm:
Pinckney пише "А хартията от Леон Кауфман и Джоузеф У. Карлсън в списанието на транспорта за сигурност твърди, че рентгенови машини Backscatter не са много ефективни (PDF), дори и в предвидените роля. Макар небрежно поставени контрабанда ще бъде открито, на машини явно мъртви точки и имат затруднения отличителни експлозиви от човешка тъкан. Както те пишат: "Много е вероятно, че голям (15-20 см в диаметър), с неправилна форма, см дебелина палачинка [на PETN взривни] в скосени ръбове , поставени в областта на корема, ще бъдат невидими за тази технология. ... Също така е лесно да се види, че даден обект като проводник или boxcutter нож, запис на страна на тялото или дори малък пистолет в една и съща населено място, ще бъдат невидими ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Кин Studio затваряне 31 януари, Verizon предлага безплатен телефон за засегнатите потребители

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/11/kin-studio-closing-january-31st-verizon-offers-free-phones-to-a/:
Въпреки че последният пирон в Microsoft Кин ковчег е все още чака да бъде използван на мястото си, софтуерът, който направи чифт злополучния телефони странно непреодолими скоро ще получите брадва. Хайде 31 януари, Кин Studio ще бъде не повече, ефективно кастриране съществуващите телефони Кин от отстраняването им от облака. Те все още ще можете да провеждате разговори, изпращате SMS, електронна поща, сърфирате в мрежата и дори музика поток чрез Zune Pass, но си живеят в миналото homescreens ще бъде лишено от живот, лишен от социални контакти функционалност - и действително ще остане остана на самото им последната актуализация на статут, подобно счупен часовник. Техните онлайн хранилище на снимки, видео и контакти ще престане да съществува, въпреки че можете да ги направите резервно копие на персонален компютър, ако се действа сега. За щастие, Verizon изглежда разбира, че не всички Кин клиенти ще се радват с zombiephone, и е взел драстични мерки, за да им помогне - през 31ви март 2011 год, Кин собствениците да го търговията за безплатна 3G телефон по свой избор . Как натура. Вижте пълния Verizon често задавани въпроси относно преминаването към нашите повече връзки покритие, докато скърбим за пропаднал устройство.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Продължавам четене Кин Studio затваряне 31 януари, Verizon предлага безплатен телефон за засегнатите потребители

Кин Studio затваряне 31 януари, Verizon предлага безплатен телефон на засегнатите клиенти първоначално се появи на Engadget на Съб, 11-ти Декември, 2010 13:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник WPCentral | Изпрати | Коментари

Венецуела Gov't търси Бил съдържанието в интернет

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qjiZ0Ml_0ek/story01.htm:
А, никой не е по-страхливец! пише "Няколко местни и международни новини пазари отчитат, че предимно про-Чавес Венецуела Народното събрание обмисля реформа на социална отговорност закон да включват съдържание интернет. Освен това регламентите за съдържание за пълнолетни и задължително проветряване на правителството съобщения, съществуващите Законопроектът включва широк забрани срещу "дестабилизира" и "обезпокоителни" съдържание. събрание също има предложение за единна национална точка за достъп до Интернет, "с цел манипулиране входящ и изходящ трафик във Венецуела."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Apple, Google Дис на отбраната През Mobile Security

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KlfpTJ6P-zo/story01.htm:
Julie188 пише "The отбранителни информационни системи агенция (DISA) отдавна подкрепя използването на смартфона BlackBerry за войници. Той изгради система, наречена Go Mobile да предоставят сигурни комуникации, обучение и сътрудничество приложения на мобилните войници. DISA наскоро реши да добави и Android iPhone в списъка на одобрените средства поради голямото търсене от потребителите. За съжаление, този избор се превърна в гигантски болки в слабините. Защо? Тъй като Apple и Google да откаже да даде DISA достъп до тяхната сигурност API. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Android Market актуализация опростява съдържанието, ядрени оръжия раздели, демонтира 24-часова политиката за връщане да се успокои разработчиците

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/11/android-market-update-streamlines-content-nukes-tabs-dismantle/:
Актуализациите са били идва бързи и яростни до Android Market на Google за няколко седмици , но това е най-голямата промяна все още - че ръждясали раздела-базиран интерфейс е вън, заменена с въртяща се въртележка на съдържание за изтегляне, и един екран превъртане на информация за всеки апартамент. Нещо повече, изглежда, че Mountain View е чул виковете на играта дружества по-специално, тъй като тя има няколко много специални промени в голяма степен насочени към тях - различни размери за отделните приложения е вдигнат до 50MB и Android Market на известни 24 рецепция политиката за връщане няма. Вие все още ще имат 15 минути, за да решите дали искате част от софтуера, или предпочитат възстановяване, може би достатъчно дълго, за да му се даде основния тест, а там вече не е достатъчно време, за да завърши играта на един дъх, преди да лукаво като му пропуск . Има и редица зад кулисите промени, които трябва да помогне да сте сигурни, само вижте приложения устройството може действително план, въз основа на размера на екрана, плътност на пикселите и подкрепа OpenGL. Google е натискане на актуализация на всеки Android 1.6-и-горе устройство, през следващите няколко седмици, така че можете да очаквате вашия свят закупуване ап да се превърне с главата надолу във времето за настроение Коледа.

Android Market актуализация опростява съдържанието, ядрени оръжия раздели, демонтира 24-часова политика на връщане да успокои разработчиците първоначално се появи на Engadget на Съб, 11-ти Декември, 2010 11:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Android разработчици Блог | Изпрати | Коментари

LG Star преглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/11/lg-star/preview/:
В LG Star. В двуядрен звяр от изток, който някога е бил просто блести в нашите очи е успял да намери пътя си към имения Engadget, като са били отпуснати на нас с много щедри (и много анонимни) типстъри. Това е ясно за изпитване устройство, както е видно от нейното диагностициране менюта и липсата на lockscreen, но това не е прикрит от властта, която се намира в него. Сложихме Star чрез набор от общи критерии Android и резултатите са, с една дума, все още нерешени. По принцип, Tegra 2 ще даде всичко си сегашния си мобилен телефон "се развихря комплекс за малоценност. Присъединете се към нас след почивката, както ние копая дълбоко в това предстоящите електростанция на мобилен телефон от LG. Едно нещо е сигурно: CES 2011, не може да дойде достатъчно скоро.

Продължавам четене LG Star преглед

LG Star преглед първоначално се появи на Engadget на Съб, 11-ти декември, 2010 11:30:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

LG Star преглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/lg-star/preview/:
В LG Star. В двуядрен звяр от изток, който някога е бил просто блести в нашите очи е успял да намери пътя си към имения Engadget, като са били отпуснати на нас с много щедри (и много анонимни) типстъри. Това е ясно за изпитване устройство, както е видно от нейното диагностициране менюта и липсата на lockscreen, но това не е прикрит от властта, която се намира в него. Сложихме Star чрез набор от общи критерии Android и резултатите са, с една дума, все още нерешени. По принцип, Tegra 2 ще даде всичко си сегашния си мобилен телефон "се развихря комплекс за малоценност. Присъединете се към нас след почивката, както ние копая дълбоко в това предстоящите електростанция на мобилен телефон от LG. Едно нещо е сигурно: CES 2011, не може да дойде достатъчно скоро.

Продължавам четене LG Star преглед

LG Star преглед първоначално се появи на Engadget на Съб, 11-ти декември, 2010 11:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари