събота, 11 декември 2010 г.

Chrome Web Store, HTML5 и IPAD: симбиоза в най-добрия

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/10/chrome-web-store-html5-and-the-ipad-symbiosis-at-its-best/:
Всичко това ще се срещнат, приятели. Тя не взема много на гъсок на Chrome Уеб съхранява да забележите тенденция някои от flashiest, най-зрелите "приложения", са всъщност само в браузъра версии на IPAD приложения. И знаеш ли какво друго? Повечето от тези "програми", всъщност тичам глоба в Safari на IPAD. Не сме сигурни колко време Google даде на разработчиците да опита от над пристанището, но изглежда, че повечето от най-добрите работи вече е било направено под формата на HTML5 приложения, които са само опаковани в приложението формуляр за доставка App Store. Google е просто като неща, за следващата логична стъпка. Продължаване след почивката, както ние се разшири тази точка тезата на няколко подкрепа на блокове от текст, няколко джаз изобразително примери, и прекрасна по-близо.

Продължавам четене Chrome Web Store, HTML5 и IPAD: симбиоза в най-добрия

Chrome Web Store, HTML5 и IPAD: симбиоза в най-добрия първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти декември 2010 година 18:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар