неделя, 17 юли 2011 г.

Орпхиро је електрични мотор: као Харли, само не обнокиоусли гласно

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/17/orphiros-electric-motorcycle-like-a-harley-just-not-obnoxious/:
То свакако није први електрични мотор на (тихо) укрштају наше клупе, али је истоимени Орпхиро је сигурно један од цлассиест. Дизајниран преко у Холандији, као широко тело алтернатива дизел-гуззлинг хавгс, овај еколошки двоточкаша ослања на литијум-јонске батерије и мотор који гура укупан збир од 72 волти. Максималну брзину од 75 миља по сату вероватно не би Риле горе публику у Стургис, али крстарење за 60 миља без коришћења чврстог кап гаса само могао. Ако све иде добро, треба да видимо Прва комерцијална верзија ударио тротоара у септембру ове године, али злослутно, нема помена о цени. Нешто нам говори да ће то недвосмислено пад "ако имате да питате ..." категорију.

Орпхиро је електрични мотор: као Харли, само не обнокиоусли гласно првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 17. Јул 2011 16:03:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Инхабитат | извор Орпхиро | Емаил тхис | Цомментс

НЦАА да пооштри правила Твиттер

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2zfLe4k7oyo/NCAA-to-Tighten-Twitter-Rules:
тхеодп пише "Фацебоок и Твиттер су направили студенти спортисти доступнији него икада, али Туеетс које ухвате будним оком НЦАА може бити све што је потребно да се сруши успешан колеџ атлетски програма Међу оптужбе уперене против Универ.. Северне Каролине од НЦАА је пропуст да се "адекватно и доследно прати друштвене активности умрежавања", што у НЦАА истиче би изазвало школе за откривање других прекршаја пре него што су урадили. Да би се изборио са тежак задатак праћења стотине рачуна на дневној бази , неки спортски програми се окрећу софтвер као УДилигенце, док су други одлуче за једноставнији приступ, као што је, тренера често проверу поруке из играча тима. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Наука је чудно пиће, дим, а учитана ватреног оружја

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/A8Mexz3kGsk/weird-science-has-a-drink-a-smoke-and-a-loaded-firearm.ars:

Није ни чудо што алкохола и дувана се обрађују исте агенције: Америчка влада је агенција посвећена алкохол, дуван, ватрено оружје и који удари колико год чудно комбинација. На основу неких нових истраживања, међутим, да може бити савршено рационалан избор. Један Гарен Винтемуте УЦ Давис је погледао у навике преко 15.000 Американаца, и открили да алкохол и дуван не иду заједно . Ватреног оружја власници су више вероватно да ће у великој мери пију и возе после тога. Што је још горе, међу власника оружја, они који су тежили зелено светло за преједање са алкохолом, имали више шансе да носе оружје за заштиту од других и држе пиштољ неосигурани у кући учита. Нема очигледне везе са дуван овде, али ми идемо да погоди "потенцијал за само-штете" може да их вежем заједно.

Папагаји добијају имена из својих родитеља: Папагаји су импресивни певачи, посебно када подигао међу људима, али они вештине такође играју улогу у дивљини, где су неке врсте је примећено да користе оно што се називају "контакт позове" у основи, јединствена имена која помогну да се идентификују појединца. Сада, истраживачи су прате серију папагај гнезда да схватим како се ови позиви развијају. Младо зелено-румпед парротлетс у студији покупили њихова имена од својих родитеља . Није да их родитељи име по себи, више него млади почињу да се развијају својим јединственим позива контакт узимањем елемената ствари које чујемо од оба родитеља и обједињавање их у нешто јединствено. Да покажемо да ово није нека врста генетске рекомбинације, истраживачи пратили гнезда са хранитељским пилића, и открили да позива остао мешавина оних родитеља који их подиже.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


иУсерс ослобађа ваше иПад од моногамије, омогућава вишеструке корисничке профиле

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/17/iusers-frees-your-ipad-of-monogamy-enables-multiple-user-profil/:
Поделите иПад? Нова подесите је на путу да то другој продавници Апп да би ваш живот мало лакше: корисник профили за иОС. Министарство одбране, назван иУсерс, додаје Пријава корисника дугмета за закључавање екрана иПад је. Твеак издваја податке апликације и преференције између корисника, што значи да корисник је Ангри Бирдс резултат неће збрка и помешати са савршеним корисника Б три звездице. Апп инсталације, музике и видео садржаја се тренутно деле корисника, али подесите да креатори се надају да ће средства која су у будућем ажурирање. То је бекство из затвора само Министарство одбране, наравно, али још увек уредан особину бих волео да видим реализују у будућим верзијама иОС . ИУсерс Твеак би требало да буде ударање Цидиа ускоро, али људи који желе рано Завирите може уловити што ћете пратити упутства у извору везу.

иУсерс ослобађа ваше иПад од моногамије, омогућава вишеструке корисничке профиле првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 17. Јул 2011 14:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор БлогдоиПхоне | Емаил тхис | Цомментс

Хадооп и Стартупс: Где Опен Соурце Испуњава пословних података

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XkLEjLGYLVo/:

Овај пост је гост написао Ковас Богута , шеф аналитике у Веебли . У 2009, Ковас написао гост поруке о визуелно реалном времену друштвене структуре.

Пре десет година, опен соурце ЛАМП (Линук, Апацхе, МиСКЛ, ПХП / Питхон) стек почео да трансформише веб покретање економије. Као нова опен соурце вебсерверс, базе података и Веб-пријатан програмски језици ослобођен програмери са власничким софтвером и велике гвожђа хардвера, покретање трошкове пала. Ово спусти баријеру за улазак, измењена покретање финансирања игру, и довела до појаве струје анђео / Семе финансирање екосистема. Поред тога, наравно, да омогућава генерисање вебаппс Сви ми користимо сваки дан.

Овај исти процес је сада одвија у Великој Простор на диску, са опен соурце екосистем окретао око Хадооп замењујући скупо, власничка решења. Стартупс стварају интелигентнији предузећа и више интелигентне производе као резултат. И можда још важније, ова технолошка покрет има потенцијал да се замагли оштру линију између традиционалног пословања и традиционалних уеб стартупс, драматично шири маневарски простор за иновацију.

ПРОБЛЕМА, УПОЗНАЈТЕ РЕШЕЊЕ

Чак и скромно успешног покретања има базу корисника поредити становништва у нација-држава. Резултанта маса корисничких података ствара проблеме и могућности. Проблеми зато што схвата вредност сваког корисника и трансакција постаје сложенији. Могућности, јер колективна интелигенција становништва се може утицати на боље корисничко искуство.

До пре само годину или две, анализирајући ове скали од потребних података исте врсте пословних решења која лампа је створена да би се избегло. Вишегодишњих, мултимилионских долара бави попут ИБМ-а , Орацле , и Терадата . Наравно, готово да нема покретања може себи да приушти такав трошак. Осим тога, затвореног кода технолошки педигре од тих решења што их чини у супротности са покретање инжењеринг знања и културе.

Унесите Хадооп. Хадооп решава ове проблеме обраде података на начин који је и покретање компатибилан и технолошки супериорне. Као опен соурце пројекат развијен од стране и за инжењере, то је веома практичан и доспео у главни ток покретања инжењеринг праксе. И његова архитектура мапа смањује преко кластера робе чворова је флексибилнији и трошковно ефикаснији од традиционалних складишта података.

С обзиром уздржана потражња, није изненађење да је онда Хадооп је дизање у ваздух. Да бисте видели како опен соурце пројекат ради, прва ствар коју урадите је да погледате Девелопер саобраћају маилинг листу. Ако окупити све Хадооп везане за маилинг листе и заплет броја порука добијате класични хокејашка палица раст криве:

У данашњем свету, то није много истезања да кажем да је будућност технологије је обликована од сарадника усвајање. Како све више и више инжењера стартупс усвоји Хадооп, његове могућности су све подразумеване претпоставка приликом израде производа и предузећа у будућности.

Хадооп У Стартупс ТОДАИС

На високом нивоу, постоје 3 области у којима Хадооп је проналажење примена у новооснованих данашњем: 1) Анализа понашања потрошача, 2) Напајање нови корисник-са којима се суочава могућности, и 3) омогућавање целог нове линије пословања који су раније били ван домашаја .

Евентбрите је пример где Хадооп је напајање нови корисник-са којима се суочава карактеристике. Брзо расте догађаја сервис омогућава организаторима управљају и промовишу своје догађаје, и помаже корисницима да пронађу релевантне догађаје да присуствују. Да би се помогло расту компаније брже, њихове услуге преноса података тим Кориш

НАСА-сонде Орбитинг астероида Веста

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-D2RHsTlUqA/NASA-Probe-Orbiting-Asteroid-Vesta:
астроенгине пише "Мисија менаџери зоре астероида НАСА сонда имала дугу суботу, чекајући вести из астероидног појаса На крају су добили вест да су се надали за:.. Давн ушао ВЕСТА орбиту Ово је први пут у историји да објекат у астероидном појасу је наводе све вештачки сателит је узима четири године за јон весло погон летелица која до астероида и није било неке неизвесности о томе да ли сонда је заробила гравитација астероида на свим.. Али, после дугог период чекања, мисија менаџера добио сигнал, након свитања била у стању да оријентишу своје антену ка Земљи. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сингбок СВ-606 је МП3 Милксхаке доноси портабл аудио воле да своје двориште

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/17/singbox-sv-606s-mp3-milkshake-brings-the-portable-audio-love-to/:
Гледајте да построје мулти-боји, хроматске доодадс изнад? То нису, у ствари, низ сјајних УСБ погон казоос ле уздах, знамо -. можда следећи пут. Шта су они, онда? Покушајте супер Спиффи изгледа Корејски линију Сингбок СВ-606 звучник / МП3 плејери тим пакетом ФМ радио, мицроСД читач картица и прикључак за слушалице у 85мм до 35мм метак љуске у облику дизајн. Док су ови дигиталне аудио плејере неће бити корисна у убиство било дуге опседнути вукодлацима, вероватно ће помоћи да се мало глава-окретања као што шепурити своје Грозница суботње вечери ствари доле булевар. Хит извор за преведене поглед на ове распродата лепотица.

Сингбок СВ-606 је МП3 Милксхаке доноси портабл аудио љубав према вашем дворишту првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 17. Јул 2011 13:13:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Акихабара Невс | извор Роман Погледај | Емаил тхис | Цомментс

Фацебоок забранила Гоогле + огласи

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/09ga-y0V_pw/Facebook-Bans-Google-Ads:
Барбара, а не Горан пише "Незадовољан што је тешко људима да извозе своје Фацебоок контакте у Гоогле +, Фацебоок је сада забранила све огласе од око програмера Мајкл Ли Џонсон, који је водио оглас наводећи да се" Додај у Гоогле Мајкл + ". Фацебоок му је послао следећу поруку: "Ваш налог је онемогућен Сви ваши огласи су престали и да не би требало да буде поново покренути на сајту ни под којим условима Генерално, ми онемогућите налог ако превише својих огласа крше наше Услове.. Користи или смерницама за оглашавање. жалост не можемо да вам пружи конкретне пропусте који су се оцене као погрдни Молимо прочитајте наше Услове коришћења и смерницама за оглашавање ако имате било каквих додатних питања. '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Тосхиба напредују доживљава сан / пробуди / рестарта питања?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/17/toshiba-thrive-experiencing-sleep-wake-reboot-issues/:
Тосхиба Андроид погон цветају само почела испоруке до крајњих корисника током последњих неколико недеља, али већ смо сведоци алармантан број извештаја грешке искрснути током на сопствени сајт одело је. Конкретно, легије корисника су предлажући да је њихово напредују има кит од времена излази из Слееп мод без пуне, тешко поново покренути, а неки су чак и сугеришу да ће то укључити својим усамљен поводом. Тешко рећи да ли је то нешто што може бити отклоњени кроз будућност фирмваре, али ево нада, зар не? Обавестите нас уколико гледате исте проблеме у коментарима испод - нисмо видели ништа од овога у неколико дана смо тестирање сопствене, али ми ћемо бити сигурни да се извештај детаљније у нашем наредном преглед.

[Хвала свима који су послали ово у]

Тосхиба напредују доживљава сан / пробуди / рестарта питања? првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 17. Јул 2011 12:02:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Тосхиба Форум | Емаил тхис | Цомментс

Редпоинт Вентурес: Макинг Монеи старомодан начин

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jVoJz2_hr2U/:

Прошле недеље пробили смо вест о импресивном-али-не-јавдроппинг 200 милиона долара стицање Цлоуд.цом од стране Цитрик и звездане године који се враћа Редпоинт подухватима има. Шта чини Редпоинт рекорд тако јединственим јесте да фирма има добру годину, упркос чињеници да они нису у неком од великих пет: Зинга, Фацебоок, ЛинкедИн, Туиттер, 0р Гроупон. Пакао, хајде да га велики шест и баци у Пандорину од Завода направио толико буке.

Подухват свет никада није био више поларизује између имати и имају а не фирме. Постоји прича да Аццел седи на фонд који ће имати највише враћа индустрија икада видела, највише захваљујући Фејсбуку. У међувремену, Греилоцк мора седети на једном од, ако не - најбоље фонд у својој историји у периоду од почетка учешћа у ЛинкедИн лепо по цени удела у Фацебоок и Пандора и касној фази улагања у Гроупон. Наравно, ни један појединац у пословни подухват може бити у бољој позицији да уживају у 2011 од Рид Хофман: Он је оснивач и највећи акционар у ЛинкедИн први новац у Зинга, партнер у Греилоцк, и анђео инвеститор у Фацебоок.

У међувремену, постоје на десетине подухват фирме на другој страни ове поделе, који ће без посла. Као дете заглави вежба виолину док је он гледа своје комшије играју фудбал у дворишту, ове фирме могу да гледам само на што смо бескрајно расправу да ли је то мехурић или не. То свакако не осећа као да их 1999. 1999 је било време да свако ко има прихватљив разлог да се називају капиталистичком подухват сакупи новац. Ове фирме и има доста њих, боре се да подигне још један динар.

Мој најбољи Претпостављам да ли постоји на десетине њих, али могло би бити више. Умирање подухват фирме су као ходање мртав. Они могу да имају година тетурао наоколо удела у и даље активна портфеља компаније, надајући се и даље држимо лото тикет да их врати у игру. Ако не, полако само ветар доле.

Један од разлога за такво индустрије искључите је поларитет повратка. Потрошача Веб компанијама које су овај циклус победници су неки од највећих свет икада видео, захваљујући ширењу и зрелост Веб и чињеница да је већина од њих чекали толико дуго да тражи излаз. Али, други велики тренд је одлика / апп компанија Флип за мање од 100 милиона долара. Прошло је добро документовано да мала и средња поклопац компанија више не изађу у јавност, а тих неколико стотина милиона долара стицање синглова и дублова налик Цлоуд.цом и колега Редпоинт излазак Цлеарвелл-су тешко доћи по.

Све то је оно што чини Редпоинт освајањем 2011 таквим знак који улива наду да још увек постоји нешто између две крајности. Фирма је пронашао више излаза пружајући им повратак 10к или више, без удела у великим Веб 2.0 имена. Сам то они урадили кроз мање секси интернет компаније као што су Кући, међународне излази као Кихоо, а неки солидан дубл и тројке у пословно предузеће. Редпоинт није рачунао на Луцкинг у Биг Сцоре, фирма је направила добро образложених инвестиције по повољним ценама и ископао своје среће.

Ухватио сам са Редпоинт најновији партнера Сатисх Дхармарај на видео прошле недеље да разговара више мало о води фирме. Он се придружио фирме пре две године након звездане снимите као предузетник, а Цлоуд.цом је био његов први посао. Разговарали смо о томе како Редпоинт прави новац, а такође смо разговарали о томе како је било за Дхармарај да буде на другој страни стола.

ВиевСониц ВиевПад 10Про хитова ФЦЦ, ФБИ не смета своје личности поделе

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/17/viewsonic-viewpad-10pro-hits-the-fcc-feds-dont-mind-its-split/:
Ко је икада рекао више поремећај личности је лоша ствар? Сигурно не ВиевСониц, чији Храст стаза Поверед ВиевПад 10Про - који се два ОС-плес са Виндовс 7 и виртуелних Андроид 2.2 - управо направио свој пут кроз ФЦЦ. Влада печат одобрења на ВиФи и компаније АТ & Т-пријатан ВЦДМА радио значи да неће СРЈ наш мозак, и не би требало да буде много пре него што видимо 10Про у продавницама. Наравно, ми још не знамо цену овог уређаја ... или психијатријско трошкове свог оперативног система пребацивање начина.

ВиевСониц ВиевПад 10Про хитова ФЦЦ, ФБИ не смета своју личност подељена је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 17. Јул 2011 11:01:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор ФЦЦ- | Емаил тхис | Цомментс

ВиевСониц В3Д241вм монитора рачунара са 3Д

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели бити остављен а је представио нови монитор који има технологију тренутно у моди у 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панел са латенцијом од 2мс, 300 свећа за осветљење, контраст и 20.000.000:1 освежавања од 120Хз, фреквенција у зависности од произвођача да уживају 3Д садржаја користећи поларизовану наочаре испоручен уз монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена у еврима, али Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по текућим девизним курсевима би била око 376 евра, мада не можемо да овај цену када се буде у продаји у Шпанији.

Више информација | ВиевСониц

<em>Анонимни</em> ствара сопствени Социал Нетворк

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d_YBycuBDPE/emAnonymousem-Creates-Its-Own-Social-Network:
Анонимни читалац пише "Гоогле је наводно забранила неколико анонимних чланова из Гоогле + (није баш јасно колико рачуни су затворена) хацктивист групе упоредио Гоогле акције приче активиста забране Фацебоок, Твиттер, ИоуТубе, као. . као и влада блокира разне сајтове користите Интернет цензуре алата Као резултат тога, број анонимних је одлучила да створи сопствену социјалну мрежу:. Анонплус "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Виндовс Пхоне 7 Конектор сада ставља своје кућни сервер у руци

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/17/windows-phone-7-connector-now-puts-your-home-server-in-your-hand/:
Виндовс Сервер решења Телефон конектор
Ок, Виндовс Сервер решења Телефон конектор не баш узбудљиво, али звук, ако сте један од мало људи тамо љуљање Виндовс Хоме Сервер 2011 машине и ВП7 телефон, вероватно ћеш желети да се ово подешавање АСАП . Комбинација серверске стране плуг-ин и телефонски апликација вам омогућава да даљински контролише ваш сервер - активира резервне копије, управљање корисницима, и приказивање упозорења. Такође, омогућава вам да попети медијске датотеке ускладиштене на серверу, али не можете да их копирате на локалном нивоу за касније гледање или слушање задовољство. То није само за кућне кориснике било. Плуг-ин ради са Виндовс Смалл Бусинесс Сервер 2011 и Виндовс Стораге Ессентиалс Сервер 2008 Р2 Ессентиалс за мање компаније које се ослањају на Мицрософт-погон аутомобила. Можете преузети серверу додатак на већа покривеност везу, и смарт телефона апликацијама Зуне Маркетплаце.

Виндовс Пхоне 7 Конектор сада ставља своје кућни сервер у руци првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 17. Јул 2011 10:08:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ВМПУ | извор Мицрософт | Емаил тхис | Цомментс

Зашто ТВ кућа није брига о оригиналним Онлине Видео

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e7M-5Lr73mQ/:

Напомена уредника: Следећи гост пост је написао Асхкан Карбасфроосхан, оснивач и ЦЕО ВатцхМојо .

Успон и ширење кабловске расла укупног пита за телевизију, остављајући мрежа са већим предузећима, чак и ако је њихов удео у колача смањила.

Док мреже за кабловску смене био еволутиван, телевизија-то-Веб транзиције је револуционарна. Ипак, ТВ традиционалних медија предузећа (ТМЦс) су клади да веб је само још један медиј за дистрибуцију који додаје домет и потенцијални приход за своју имовину и да ће расти своје пословање, када се слегне прашина.

Без обзира да ли та стратегија исплати остаје да се види. На крају крајева, Веб је музички бизнис ефикасније, али индустрији скупио у погледу прихода и профита. У сваком случају, док су ТМЦс кокетирао са су-за-веб програмирање (оно што ја називам "Премиум садржај"), увек су се вратили гравитира да је-за-телевизију и позоришни садржаја (оно што ја називам "супер премијум садржај") .

На пример, Виацом уложено у ВБС.тв заменик је још 2007 , али од тада су заједно уложили у Епик заједно са МГМ-и Лионсгате. Лионсгате сам уложио $ 21.4 милиона долара у медијима Пауза за 42% са опцијом да купи остатак за $ 58 милиона. Ако је онлајн видео био је невероватно како бустери кажу, не би Лионсгате већ врши своју опцију? Пауза медија је заиста извршен веома добро и исклесан леп ниша за себе у онлајн видео мушкој категорији, али за ТМЦс, бројеви нематеријално.

Прилика за видео садржаја за Стартупс који разумеју тканина од Веб

Заиста, велика већина премије садржаја је створен од стране нових медија стартупс. Грешка неке од тих су направили је била да изгради Традитонал медијске куће на врху интернета, нешто што је обична лудило и рецепт за разбијена его и изгубљено милионе. Зрео Забава прогорела 40 милиона долара и био је подржан од стране оба Подесавање тастатуре (Ро Вентурес и Колумбија капитала) и ТМЦс (Хеарст телевизија и Тиме Варнер). Подизање $ 25-50м да се изгради онлине садржаја посао је лош стратегије, при чему боље "извршава" најгоре ван ћете бити.

У ствари, док је овај револуционарни помак представља прилику за неке стартупс, свако ко је изненађен оклевање ТМЦс "да се фокусира на врхунски садржај или да се заваравања или неискрен: не постоји апсолутно нула економски подстицај или разлог за ТМЦс да експериментишете, а камоли Инвест тешко, премије садржаја. Додуше, ово је иноватор Дилема у свом најбољем издању, али је једна ствар на питање ТМЦс за либећи се да ставе на форуму за програмирање онлине да јуре пенија, то је још један да стварно питају зашто они не улажу у је-за-веб програмирање која је нула постојећих франшиза и тракцију. Зашто се мучити?

Начин да их охрабри, момци

Од свих компанија које су добили финансијска средства или уложена у премијум садржај , само неколико имали излаза:

  • ЛКС.тв је купила НБЦ Универсал и сада служи као њихова руку креирању садржаја за такси и локалне филијале у Њујорку и Лос;
  • Валлстрип је купио ЦБС и углавном затворен. Пазите, ЦБС имали пословне куповине Валлстрип (ТхеСтреет би

Недеља у играма: ЕВЕ моноцлес, друштвене игре, Сони ХДМИ

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/v2V0wJY56PM/week-in-gaming-eve-monocles-board-games-sony-hdmi.ars:

Ове недеље смо прегледали Санцтум, игру која комбинује у првом лицу снимања са торањ одбрана. Смо погледали нови управни одбор игру под називом Цхаостле и уживали да је као добро. Такође пратили причу о ограничењу Сони високе дефиниције подршку преко компоненте каблова у будућности ПлаиСтатион 3с, за који компанија појаснио да утиче само на Блу-Раи гледања филма.

Разговарали смо о виртуелном нереда у ЕВЕ-реакција на мицротрансацтионс продају сујете ствари и гледао како КПК смирена ситуација. Било је забавно недељно, па погледајте приче сте можда пропустили.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Аппле Цинема Дисплаи цурења освежавања, изнуди два монитора Тандерболт подешавање?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/17/apple-leaks-cinema-display-refresh-teases-dual-monitor-thunderb/:
Цат Аппле је из џака, очигледно. Захваљујући цурења на свом сајту, ту је доказ да Цупертино је припремио формално увођење Тхундерболт на више уређаја. Кин очи од МацРуморс су приметили производа на сајту сада спортски ОСКС Лав позадина, пре свега, оно што се чини Т-Болт повезан Цинема Дисплаи . Слике показују кука-а се више не појављују се на списку, али дуал подешавање изнад сигурни изгледа диван. Имајући у виду лава има око две недеље препуштена задње главу и сусрећу са тим јула ослобађање , ми бисмо претпоставити да неће бити дуго док ћете моћи да се определе за сличан бушење. Сада можемо да молим само се против одсјаја опција?

[Хвала, Треи]

Аппле Цинема Дисплаи цурења освежавања, изнуди два монитора Тандерболт подешавање? првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 17. Јул 2011 09:04:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Мац Гласине | | Емаил тхис | Цомментс

Суд усвоји ЈРТ тела Скенира, али позива на јавну расправу

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9eYOWE43Knw/Court-Approves-TSA-Body-Scans-But-Calls-For-Public-Comment:
ОверТхеГеицоЕ пише "Дистрикт Колумбија кола Апелационог суда је коначно издао решење (ПДФ) на ЕПИЦ против ДХС, тужбу тражећи обуставу употребе тела скенера за основно скрининг до независне ревизије која би укључивала јавне периоду коментар. Према резиме, суд 'гранта [с] предлог за ревизију ", али" због очигледне потребе за ЈРТ да настави своје пословање аеродрома безбедности без прекида, ми врати правило ЈРТ, али немојте га напусте. " Укратко, ТСА је потребно да отвори своју политику за јавни коментар, али могу да наставе да користе скенере у међувремену и вероватно након тога то не звучи као много победа за ЕПИЦ или америчка јавност.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.